|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
H διαδικασια ειναι απλή ..
Περνουμε μια σακουλίτσα .. Βαζουμε λιγο νερο απο ενυδρείο .. Βγαζουμε το σφουγκαρι απο το φιλτρο Το στιβουμε (πιέζουμε ελαφρά) για να φύγουν οι βρωμιές (κοινώς ΒΑΚΤΗΡΙΑ) απο πανω του μεσα στο νερακι της σακούλας .. Το δίνουμε στον ενδιαφερομενο και πλεον μπορεί να φύγει με τα βρωμονερα να τα βαλει στο δικο του φιλτρο .. !!! Ετσι απλα ... ![]() φιλε greemlin : Καμια προταση για συγκεριμένα test ? |
|
||||
|
||||
![]()
Παρε τις api τα υγρα τεστακια ... ειναι πιο αξιοπιστα
![]() Ολοι πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλο ... Η διαδικασια ειναι οπως τη περιγραφει ο Φωτης! Απλα εγω δινω βιολογικα υλικα (σιποραξ) ωστε να πιασει σιγουρα .. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω χρησιμοποιω API και TETRA (αν τα πάρεις σε βαλιτσάκι απο το Διαιδικτυο π.χ. Aquaristik θα σε βγάλουν για πολύ καιρό...)
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται οτι πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλο απλα το φιλτρο εχει στρωσει 2-3 βδομαδες και απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να εχει στρωσει κανα μηνα για να μπορω να δωσω μπολι. Επιπλεον μαλλον το ενα ψαρακι εχει Ich και εχω αρχιση θεραπεια με αλατι οποτε δεν θεωρω καλη ιδεα να δωσω μπολι αυτη την στιγμη. Ομως στο μελλον κανενα προβλημα για οποιον θελησει, μιας και θα ειμαι και πιο ευκολα προσβασιμος μολις φτιαξω και το καινουργιο μου στο μαγαζι στο χαλανδρι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Tζένη ευχαριστω.
Με "μπολιασε" ενας δισκοπαθής moderator !!! που έχει μπολιασει ολο τον κόσμο. Γιώργο ευχαριστώ για ΟΛΑ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κι εγω παλευω με την αμμωνια, μολις σταθεροποιηθει
θα φαω την πελατεια του georgarask ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν γραψουν ολοι ευχαριστω στον Γιωργο (που πρεπει) ΣΙΓΟΥΡΑ θα γινει το ποστ με τα περισσοτερα replies
![]() ![]() ![]() ![]() Thanks και απο μενα Γιωργο ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
2 μερες μετά το μπόλι ...
Αμμωνία = 0,2 mg/l (εως 0,5 γιατι παιζει λιγο το χρωματακι) δηλαδή συμφωνα με πίνακα PH/θερμοκρασίας/ μετρησης = 0,0089) PH = 7,5 KH = 17 GH = 18 NO2 = 0 N03 = 0 Τι τρεχει ρε παιδια ... ? Δεν θα επρεπε να ειχα αμωνία 0 μετα το μπολι ... ? (εαν δούλευαν κανονικά τα βακτήρια ) και φυσικα να δω και λίγα ΝΟ3 ? Υ.Γ. Εκανα κατευθείαν αλλαγή του 30% του νερού .. . Αλλα θελω καμια ιδέα .. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρωσιμο με αμωνια(βοηθεια!!!) | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-01-08 21:00 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ | pikkoui | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-03-07 01:49 |
Στρωσιμο κανω, αλλα στρωσιμο δεν βλεπω! | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 26-10-06 22:43 |
βοηθεια στο στρωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 10-10-06 16:35 |
Μετρήσεις | toumpasn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 31-10-04 17:11 |