|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα παντως το σαλιγκαρι τα τσακιζει ολα..ισως αν το εβραζες λιγο πιο πολυ..τωρα αυτα τα κιτρινα στιγματα δεν ξερω τι ειναι..
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα εχουν στην κοιλια τους ειναι λιγο πισω απο το κεφαλι τους στον θωρακα!Αυγα ειναι?
Οι αλλες δυο κουβαλανε αυγα και ειναι ασπροπρασινα αναμεσα στα πισω πτεριγια τους μεσα στην κοιλια! |
|
||||
|
||||
![]()
στην πλατη τα εχουν και μετα κατεβαινουν στην κοιλια
|
|
||||
|
||||
![]()
....
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ακριβως!!
![]() καλες εκκολαψεις! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αααααα και νομιζα οτι κατι επαθαν οι γαριδες μου!Οι περισσοτερες εχουν αυτο το πραγμα στην πλατη!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απο την μερα που μια γαριδα εχει αυγα πανω της μετα απο ποσο καιρο θα κανει γαριδακια??(περιπου) |
|
||||
|
||||
![]()
εγω τωρα το παλευω
μετα μερικες μερες θα πεσουν στην κοιλια η κοιλια θα φουσκωσει και η γαριδα χαιδευει συνεχεια τα αυγα με τα ποδια της σε καμια βδομαδα τα αυγα εξαφανιζονται εγω ειδα μετα απο αυτο στο μηνα γαριδακια ομως μπορει να ηταν απο φυτα που μου εδωσαν και να μην ηταν δικες μου γεννες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ομως εχεις αμμωνια και ΝΟ2? Ποσο "τρεχει" το ενυδρειο? Προσεχε ειναι λιγα τα λιτρα και μεταβαλλονται πολυ ευκολα οι παραμετροι του νερου! Το νερο της αλλαγης το ζεσταινεις ωστε να ειναι το ιδιο με του ενυδρειου?
Πολυ ομορφο παντως!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |