|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό θέμα ! Μπράβο για τον κόπο σου!
Μόνο μια ερώτηση, κάτι τριανταφυλλιές που έχω να τις πετάξω; ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξεκοκκάλισα!!! Εντυπωσιακό!!!
------------------------- Τί ρωτάς; Δώστες στο Bokosta!
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απΆαλλού φερμένο Δέν τΆαντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 26-01-10 στις 10:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() φίλε almost σε ευχαριστώ πολύ.... Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω και εγω για το αρθρο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ας σερβίρουμε και λίγο HC “Cuba” emersed να πρασινίσει λίγο το μάτι μας…
![]() ![]() ![]() ![]() Οι συγκεκριμένες καλλιέργειες είναι εκτός σπιτιού και τρέχουν περίπου 3 μήνες. Αυτή την περίοδο λόγω κρύου θα μπουν μέσα με τεχνητό φωτισμό γιατί έχω παρατηρήσει ότι λόγο υψηλών θερμοκρασιών έχει σταματήσει η ανάπτυξη τους και απλά διατηρούνται.
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικο αρθρο,ουτε που καταλαβα ποτε το διαβασα!Συγχαρητηρια!και πανω που σκεφτομουν να κάνω μια emersed με Hydrocotyle leucocephala..Δεν το ειδα καπου στη λιστα το συγκεκριμενο φυτο αλλα εχω ακουσει πως αναπτυσεται καλα και εκτος νερου..αν κανω λαθος διορθωστε με
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντωνη σουπερ το αρθρο.Ελπιζω να φανει σε αρκετους χρησιμο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ κατατοπιστικό το αρθρο για οποιον θελει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο
Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tι γίνεται αν παραμείνει το φίλτρο εκτός νερού? | kalaxan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 08-12-09 22:24 |
Alternanthera Lilacina εκτός νερού | chrisx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 02-09-08 21:10 |
Πλάσματα (!) γλυκού νερού (εκτός ψάρια) | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-05-08 11:41 |
Τι γίνεται με τις ασθένειες εκτός νερού; Έχουν παρατηρηθεί μικρόβια σε ανθρώπους; | batman_gardiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 22-03-08 20:40 |
καλλιέργειες σκουληκιών | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 02-03-05 22:25 |