|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη η φωτογραφια μου αρεσει πολυ ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α.π.ι.σ.τ.ε.υ.τ.η.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η φώτο είναι άθλια.Βρε να μην έχω ένα macro!Που θα πάει όμως....
![]() Μα κι'αυτές να μη το ευχαριστιούντε κανά μισάωρα να έχω χρόνο να τραβήξω αρκετές φώτο!Ούτε 15 δευτερόλεπτα! Στον πανικό ήμουν και πρόλαβα να τραβήξω μόνο μια "πόζα"! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ααα τι σε επιασε τωρα νυχτιατικα..ορεξεις εχεις?
![]() πλακα κανω... ![]() πολυ ωραιες οι φωτογραφιες και ιδιος το σαλιγκαρι ![]() και μια ερωτηση:εμενα οι red cherry μου εχουν μια γραμμη μπεζ απο το κεφαλι μεχρι την ουρα τι ειναι αυτο? αυγα δεν ειναι μπορω να τα ξεχοριζω.ειναι χρωματισμος του κελυφους της και το εχουν ολες..γιατι?(οχι οτι δεν ειναι ωραιο αλλα ειναι λιγο παραξενο...) |
|
|||
|
|||
![]()
Eιναι φυλιολογικο. Κι εμενα μερικες μεγαλες θηλυκιες το εμφανιζουν καμια φορα. η ριγα αυτη στην πλατη ειναι καταλοιπο απο τις αγριες N. heteropoda.
|
|
||||
|
||||
![]()
CRS!!!
![]() αμανο!!! ![]() εχω κι εγω γαριδες!!!!!! ------------------------- η CRS μου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- κανενα σχολιο??
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 06-02-10 στις 01:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη για ασπονδυλα | Mikepap | Κοράλλια | 2 | 21-04-08 01:02 |
συμβιωσι κιχλιδων malawi με ασπονδυλα. | kein | Malawi | 4 | 07-01-08 15:21 |
ασπονδυλα | paco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 28-12-07 18:53 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ | asocrates | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 13-07-04 02:52 |