|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
είμαι υπέρ των φυτεμένων ενυδρείων αλλά για το δικό σου θα κάνω εξαίρεση, πάρα πολύ όμορφο μπράβο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
κανονικα γυρω στο 7 ειναι ενταξει για τα λιφαλιλι αν μπορεις κατεβασε το
και βαλε και κανενα φυτακι ακομα |
|
|||
|
|||
![]()
Να βάλω ένα κομμάτι ξύλο ή να χρησημοποιήσω μια σκόνη buffer που έχω και λέει οτι ρίχνει το ph? μου έχει δώσει ένας φίλος μου κάτι ceramic driftwood, τί κανουν ακριβώς αυτά εκτός απο διακοσμητικά?
|
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα μη χρησιμοποιεις αυτα τα ζουμακια για το κατεβασμα του πεχα...
το πεχα πεφτει προσθετοντας διοξειδιο....η χαμηλωνοντας το κεχα... καλυτερα να κανεις το 2ο για να εχεις και μαλακο νερο εκτος απο οξινο..εξαλλου το διοξειδιο δε το χρειαζεσαι.. το κεχα λοιοπον το χαμηλωνεις με χρησ νερου απο ΑΟ..ειτε με απιονισμενο ειτε με χρηση τυρφης. κανε μια αναζητηση σχετικα...μακροπροθεσμα λιγοτερος μπελας ειναι η χρηση ΑΟ οταν εχουμε ψαρια που θελουν μαλακο νερο.. οσο γιατα κεραμικα...δεν αντικαθιστουν σε καμια περιπτωση τα αληθινα...
|
||||
|
||||
![]()
Μαλακο νερο δεν ειναι απαραιτητο...Ουδετερο θελουν.
Στο δικο μου ενυδρειο ( http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30405 ) με σκληρο νερο γεννουσαν ανα 45 ημερες και μεγαλωσα 6 γεννες με εξαιρετικη αναπτυξη και μηδαμινες απωλειες.
|
|