|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο αν και θα ηθελα τα φυτα σε μια ακρη πιστευω θα εδειχνε καλυτερα.ισως και ο φωτισμος να ξεκινουσε απο 8 ωρες και να ανεβαζες σταδιακα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ φυσικό, μπράβο, μου αρέσει πολύ. Σηκώνει καναδυό φυτάκια ακόμη, ή θα τα ρημάξουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου άρεσε πολύ το ενυδρείο σου, ειδικά το στήσιμο που έκανες στις πέτρες. Πολύ όμορφο!!
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο το στήσιμο του ενυδρείου σου. Θα ήθελα όμως να σου επισημάνω οτι τα Hemichromis lifalili είναι κιχλίδες των ποταμών της δυτικής αφρικής, θέλουν φυτεμένο ενυδρείο με σκληροτράχηλα φυτά, ουδέτερο προς όξινο και μαλακό νερό .
1. pH about 7.0, 2-12 dGH, (Baensch "Aquarium Atlas" Vol. I, 2004) 2. Congo river: water temperature 23.4-26.2 degree Celcius, conductivity 3-56 μS/cm, pH 4.80-7.75, (A. Lamboj, "The Cichlid Fishes of Western Africa", 2004) |
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το ενυδρειο σου!! ευγε!!
αλλα οπως σου ειπε ο Νικος...τα λιφαλιλι σε μαλακο νερο.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και εμένα μου άρεσε πολύ το ενυδρείο σου!!!
φαίνετε πολύ φυσικό και τα ψάρια δείχνουν να περνάνε καλά με τις κρυψώνες!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους! Μου είχαν πεί βασικά οτι θέλουν το ph του νερού της Κρήτης και οτι είναι πολύ ανθεκτικά. Βασικά τα έχω απο μικρά κανένα 5μηνο τώρα και δεν έχω καμία απώλεια.Τώρα βέβαια με τις πέτρες θα ανέβηκε η σκληρότητα ε? αλλα 7,5-8 PH μέτρησα. Όσαν αφορά τα φυτά πιστεύω οτι δεν ταιριάζουν άλλα με το περιβάλλον με τις πέτρες και μου έχουν πεί οτι θα τα φάνε. Όποιες γνώμες δεκτές!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|