|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ειδες καθολου θηλυκα στο WI ; Γιωργο μικρη η διαφορα, αλλα σιγουρα το φλας εχει δυνατοτητες. Εγω δεν τις ξερω ακομα..Θα δω και οταν παρω το καλωδιο και το κατευθυνω με το χερι αν τα παει καλυτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε να δουλέψεις το φλάς με κάποιο flash diffuser για ομαλή διάχυση του φωτός ...
Δες εδώ να πάρεις ιδέες πως μπορείς να φτιάξεις ένα DIY ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και πως ξεχωριζουμε τα αρσενικα απο τα θυληκα?
Απο τα πτερυγια?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, τα θηλυκά δεν έχουν τα μεγάλα μακριά πτερύγια των αρσενικών
|
|||
|
|||
![]()
Τα θηλυκα ειναι πολυ σπανια γι αυτο ψαχνω τουλαχιστον να βρω αλλα 5 . Εχω (13 αρσενικα και 5 θηλυκιες αυτη τη στιγμη).
Στην ηλικια που τα βρισκεις συνηθως στα μαγαζια, θελει μεγαλη προσοχη για να τα διαχωρισεις μιας και τα μικρα αρσενικα δεν εχουν ουτε αυτα μεγαλα πτερυγια ακομη. |
|
||||
|
||||
![]()
καποιος να μου κλεισει το στομα???????
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαστρολιμνη για την αναπαραγωγη Iriatherina werneri | Raven | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 27 | 04-07-10 03:04 |
φωτογραφιες | harris samos | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 2 | 03-08-09 00:59 |
θανατοι Iriatherina | Raven | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-01-09 18:15 |
φωτογραφιες | Mary-z | Malawi | 1 | 24-12-08 18:24 |
Μωρα Iriatherina Werneri | soza | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 4 | 23-06-07 12:35 |