|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορω να σου πω για το συγκεκριμενο ενυδρειο αλλα μπορω να σου πω σιγουρα οτι ειναι πολυ δυσκολο να διατηρησεις γαριδες ποσο μαλλον σε ενα ενυδρειο 25λιτρων που οι μεταβολες γινονται πολυ αποτομα και ετσι οι γαριδες
δεν θα μπορουν να αντεχουν..
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! Δεν ξέρω σε τι τιμή το βρίσκεις ή αν είναι θέμα χώρου, αλλά εγώ θα σου έλεγα να δεις την προσφορά του carrefour αυτές τις μέρες.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ight=carrefour Είχα πάρει παλαιότερα το 120λιτρο και σκεφτόμουν τώρα για το 80x30x45 για γαριδοενυδρείο, αλλά θα το αφήσω τελικά για αργότερα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
πανακρινο για 25λιτρα!με λιγοτερα χρηματα και παιρνεις το 120αρι καρφουρισιο με βαση φιλτρο και θερμοστατη!δεν αξιζει ουτε απο θεμα χρηματων ουτε απο πρακτικη χρηση καθως ειναι μικρο το ανοιγμα και δεν θα βολευει ουτε στις αλλαγες νερου!
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως είναι πολύ όμορφο εμφανισιακά αλλά καθόλου πρακτικό.
Ε αν είναι να πάρω ένα ενυδρείο αλλά όχι με τα δικά μου γούστα μη σώσει και το πάρω... πάτα πόδι αδελφέ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ ότι είναι ακριβό και ότι με τα ίδια χρήματα παίρνω πολύ καλύτερο και πολύ μεγαλύτερο ενυδρείο. Το θέμα είναι ότι αν μπεί τώρα δεύτερο ενυδρειο στο σπίτι θα πρέπει να είναι αυτό!!!
Όσον αφορά το πόδι φίλε Alex_Salonica το φυλάω να το πατήσω κατά το καλοκαίρι όταν και προγραματίζω να αντικαταστήσω το 120άρι που έχω με ένα αρκετά μεγαλύτερο!! Και το κυρίως επιχείρημα προς το έτερον ήμισυ θα είναι ότι "αγάπη μου τον Γενάρη πήραμε αυτό που άρεσε σε σένα" ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πρακτικα δε μπορουν να σκεφτουν οι γυναικες??? απορια το εχω.....μονο με το γουστο πραττουν??
τωρα θα μου πειτε...τι τις θελω τις ρητορικες ερωτησεις..... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fluval 205 vs 305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 15-03-09 13:23 |
fluval 205/305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-02-08 03:06 |