|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα, εχω προβλημα με το ενυδριακι, εχουν μαζευτει υπερβολικα πολλα μικρα ζιζανια απο 1 εως 3 χιλιοστα, ειναι τοσο πολλα που οταν τα ειδα στην αρχη νομιζα οτι ειναι φυσαλιδες απο το φιλτρο που εχουν γεμισει το νερο και τα τοιχωματα... Τι μπορω να κανω για αυτα..??
Επισης πρεπει να διαλεξω καθαριστες για τον μικροσκοπικο μου υφαλο, τι θα μου πρωτεινατε?!?! |
|
|||
|
|||
![]()
τα ζιζανια που αναφερεις προφανως ειναι κοπηποδα, πολυ καλα για το ενυδρειο σου, δεν τα πειραζεις..
για καθαριστες βαλε κανα turbo σαλιγγαρι και καμια lysmata γαριδα αν θες, μετα ομως πολυ προσοχη στην αλατοτητα σου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσοχη για την γαριδα ε..? Μ αρεσει παντος!!! Τα σαλιγκαρακια δεν ειναι για τις αλγες?? Δεν εχω ιχνος αλγης ακομα... Να βαλω δυο paguristes (1 blue, 1 red) αντι για τα σαλιγκαρακια?? Μου αρεσουν και αυτα πολυ!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καταναλωτής κωπήποδων .... βέβαια όχι και από τα πιο εύκολα ψαράκια απ' ότι έχω ακούσει
|
||||
|
||||
![]()
Με τιποτα σε 13 λιτρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιοι λένε ότι θέλει 2μετρο ενυδρείο και 50 κιλά ΖΒ ανά μανδαρίνο...
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορουμε σε καμια περιπτωση να πουμε τις ακριβες διαστασεις του ενυδρειου στο οποιο μπορει να ζησει ουτε ποσα κιλα ΖΒ χρειαζεται...
το μονο σιγουρο ειναι οτι ο μανδαρινος ειναι πολυ ευαισθητο ψαρι και συστηνεται να μπει σε πιο ωριμα ενυδρεια, τα οποια μπορουν να του προσφερουν και την αναλογη τροφη... |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα, τον ξερω τον κυριο αλλα δεν θελω να πεθανει τιποτα σε αυτο το ενυδριο!! Εδω για την γαριδα και το σκευτομαι...!
Τα featherduster με τι τρεφονται...? Εχουν ξεμυτισει πολλα!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |
pico reef DIY | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-10-07 06:38 |
pico reef? Πόσο εύκολο??? | Theokyr | Nano Reef | 7 | 05-05-06 10:19 |