|
|
|||
|
|||
![]()
Τις συγκεκριμένες ταινίες τις χρησιμοποιώ για φωτισμό στο δωμάτιο μου εδώ και 1 χρόνο!!!
Επειδή έχω κάνει εδώ και 1 χρόνο το πρώτο μου φωτοβολταικο (οτι μπορω να κόψω από την ΔΕΗ θα το κόψω) σκεφτόμουν να κάνω και το πρώτο μου ενυδρείο τελείως οικολογικό!!!! Τις ταινίες μπορεί να τις βρεις πολύ πιο φθηνά από ebay. Εννοείται ότι δεν χρειάζομαι μετασχηματιστή γιατί έχω τα 12v απευθείας από την μπαταρία. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ομως κανουν για τα φυτα??
------------------------- pritanis ειχες φυτα εσυ μεσα?ειχες προβλημα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 16-01-10 στις 23:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω είχα μια μωβ ,μια κόκκινη, μια κιτρινη και 2 ζεστές λευκές με ντιμερακι για τις 3 πρώτες για 1 μήνα (είχα αντικαταστήσει 2 grolux) και τα φυτά μου δεν είχαν εμφανή σημάδια έλειψης φωτός
![]() Το μόνο που δεν βρήκα είναι φτηνό σύστημα ανατολής-δύσης για led ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εγω με τα σποτ/λεντ ειχα μεσα μερικα φυτα αλλα ηταν ευκολα φυτα....
παντος πηγαιναν μια χαρα....
|
||||
|
||||
![]()
αν χρησιμοποιησεις την ταινια των 14,4βαττ το μετρο και την εχεις διπλη δεν πιστευω να εχεις προβλημα......παντως ειναι τοσο ευκολα να προσθεσεις και αλλη ταινια μεχρι να πετυχεις το αποτελεσμα που θελεις που δεν αξιζει να το συζητας τοσο πολυ......παραλληλα αν σκεφτεις οτι μια ενυδρειακη λαμπα Τ5 1.2μ κοστιζει και αυτη πανω απο 20¤ θελει αλλαγη καθε εξαμηνο και βγαζει λιγοτερο φως καταναλωνοντας περισσοτερο ρευμα ειναι σιγουρα πιο οικονομικο το λεντ.....
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχουν και αυτά και είναι πολύ βολικά .
ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ![]() MR16 AC/DC12V 4W -Χρώμα θερμό λευκό Αντικαταστήσετε τα AC230V 35W αλογόνου με ίδιου σχήματος LED σποτ με μόνο 4W κατανάλωση. Παράδειγμα οικονομίας... ¤12,60 Προσθήκη: |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα εχουν 400βατ καταναλωση ομως ολα μαζι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εχει κανεις?? | Πάνος | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 17-02-10 00:30 |
το εχει κανεις ? | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-11-08 22:03 |
ξερει κανεις??? | thanasis76 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 29-11-07 16:07 |
Ξερει κανεις... | targas21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-02-05 06:52 |