|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εντός των 2 τελευταίων εβδομάδων εχω φτιάξει 5 φορές διοξείδιο και τίποτα!καμία φορά δεν πέτυχε!δεν αφρίζει καν το μείγμα!!!ακολουθώ πίστα τις οδηγίες!το μόνο διαφορετικό είναι ότι το μπουκάλι είναι 1.5 λίτρο.γιατί δεν πετυχαίνει???
------------------------- Up^κανείς?
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 17-01-10 στις 12:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
κανεις βρε παιδια?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βαζω 500γρ ζαχαρη και την βραζω καλα με λιγο νερο μεχρι να γινει διαφανο!Το αφηνω καμια ωρα να κριωσει. Βαζω σε ενα ποτιρακι λιγο χλυαρο νερο (45 C περιπου σαν το νερο που κανουμε μπανιο) και προσθετω μισο κουταλακι του γλυκου μαγια σε σκονη,και 1 κουταλακι του γλυκου σοδα μαγειρικης και ανακατευω καλα μεχρι να λιωσει (εγω ανακατευω περιπου για 5-10 λεπτα). Επειτα βαζω σε ενα μπουκαλι 1.5 λιτρο κοκα κολας το μειγμα με την ζαχαρη και μετα το μειγμα με την μαγια και την σοδα! Μετα απο 4-8 ωρες ξεκιναει να βγαζει φυσαλιδες! ΥΓ Εγραψα μονο για το μειγμα,τα υπολοιπα ειναι γραμενα παραπανω! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω θα το δοκιμασω
|
||||
|
||||
![]()
Ολη η δυσκολια ειναι να πετυχεις την θερμοκρασια για την μαγια,προσεχε μην την σκοτωσεις...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο δε σημαινει ομως οτι ειμαι χημικος για να μπορω να αποκλεισω και μια αλλη πιθανη περιπτωση η οποια δεν μου εχει τυχει. Μια φορα εβαλα νερο απο μια βρυση και αργησε μια μερα να λειτουργησει ενω με το νερο απο τη βρυση μου λειτουργει σε δυο τρεις ωρες. Επειδη λενε τα παιδια οτι με σοδα λειτουργει καλυτερα αυτο σημαινει οτι θελει αλκαλικο νερο και οχι οξινο. Μηπως λοιπον αυτος ειναι ενας πιθανος λογος?? |
|
|||
|
|||
![]()
Mπορώ να παρεμβάλω μετρητή φυσαλιδων ή δεν έχει νόημα?
Για τη διάχυση καλύτερα είναι να βάλω το σωληνάκι στην είσοδο του φιλτρόκουτου με μια μικρή αερόπετρα ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος καλύτερος? Το βράδυ όταν δουλεύει-δίνει φυσαλίδες δεν κάνει κακό στα ψάρια?(δεν αλλάζει το ph?) Για 120λιτρα(μικτά) ενυδρείο να πάω σε 1,5 λιτρο μπουκάλα ή και το 0,5λιτρο θα κάνει περίπου την ίδια δουλειά? ------------------------- Kανεις να δώσει καμια επιπλέον συμβουλή? Το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα ασχοληθώ με αυτό Σας απειλώ..Πάνο αν ακούσεις καμια έκρηξη προς ανω Περαία μην ανησυχείς δε θα είναι καμια ''βομβα''.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalaxan : 01-02-10 στις 15:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τhank you..
Πάω να ζεστάνω το ζαχαρόνερο.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο Hobby-Προβλήματα & Απορίες | Kostis-Salonika | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-08-09 11:49 |
Επίμονα προβλήματα.. | sofia | Χρυσόψαρα | 8 | 29-10-07 10:27 |
2 προβλήματα | binational | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 30-10-06 00:11 |
Προβλήματα με τα φυτά | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-09-06 18:04 |
Προβλήματα με φυτά | Anonymous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 21-09-03 03:33 |