|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως υπάρχει η πιθανότητα τα Κριμπς ειδικά σε εποχή ζευγαρώματος και άμα με το καλό κάνουν μωρά, στην προσπάθεια τους να τα προστατεύσουν να ψοφήσουν στο ξύλο τα sae... Το είδα και πρόσφατα σε φίλο συμφορουμίτη οπότε...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα κριμπ μπορεί να προστατεύουν τη φωλιά με τα μικρά και τα sae να πηγαίνουν στη φωλιά για να βγουν άλγη και τότε... ![]() ![]() Τα γκαπάκια κινδυνεύουν?Τα ancistrus που θέλουν και αυτά φωλιά-κρυψώνα?Αυτά νομίζω κολυμπάνε πιο ψηλά και δεν είναι τόσο ''περίεργα''... |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω οτί μπορείς να βρεις θέματα εδώ μέσα με την συμβατότητα Κριμπένσις με ζωοτόκα.. Κατά καιρούς έχει πάρει το μάτι μου..
Πάντως με την ίδια λογική που θα κινδυνεύουν τα sae κατά την περίοδο γέννας θα κινδυνεύουν και τα ανγκίστρους.... |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα φιλε μου αν το εχεις παρει προσφατα ποσο πηγε το καρφουρισιο, και ηταν με βαση ήχωρις??
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα ancistrus και τα sae θα σου ελεγανα τα αποφυγεις!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και επειδη δεν αναφερθηκε τα κριμπς θα σου φανε τις red cherry.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωπ όντως οι γαρίδες με τίποτα με τα κρίμπς!!!! Θα τις κατασπαράξουν....
|
|
|||
|
|||
![]()
Μεταχειρισμένο το είχα πάρει φίλε μου το καλό το καρφουρίσιο πριν κανα 3μηνο από τις αγγελίες εδώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα, εμένα τα κριμπς μου γέννησαν σε νερό βρύσης και τα μωρά μεγαλώνουν επίσης σε σκληρό νερό (άλλο τι είναι σωστό).
Αν επιμένεις να βάλεις SAE (τα οποία θέλουν μαλακότερο νερό), τουλάχιστον βάλε μεγάλα και δυνατά, αν είναι μικρά, κλάφτα. Μαζί με κριμπς και SAE, εγώ θα προτιμούσα ξιφοφόρους (το ξέρεις άλλωστε), παρά τα αργά κι ευαίσθητα στο ξύλο γκάπυ. ΥΓ: Αν σε έπεισα, πέρνα να σου δώσω κριμπς, SAE και ξιφοφόρους, όταν θα είναι στρωμένο, ή έλα να πάρεις και μπόλι. |
|
||||
|
||||
![]()
Mε Κριμπένσις και ανσίστρους να ξέχάσεις και την Cuba.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να δώ που θα βρεις να δώσεις όλα αυτά τα Κριμπς που έχεις υποσχεθεί βρέ!!!!! ![]() ![]() ![]() Πέρα από την πλάκα τώρα, Κάλαχαν εγώ θα σου πρότεινα ξιφοφόρους από τον Κώστα. Μετράνε!!! Σήμερα πέρασα από τον Στέφανο και είδα το ενυδρείο του... ¶ρχοντες οι ξιφοφόροι!!!!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλάτι και ξύλο...μπορούν να συνυπάρξουν.?? | Ifestion | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 26-07-09 12:18 |
Τί λέτε? | Irwan | Δίσκοι | 8 | 04-04-08 11:08 |
Μπορούν να μπουν; | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-05-07 09:42 |
40 lt ότι μπορούν κάνουν (Παρουσίαση) | spdm | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 14 | 15-01-07 15:40 |
Μπορούν τα θυληκά bettas να μεγαλώσουν τους γόνους? | deMetrIs | Αναπαραγωγή | 2 | 28-10-06 16:54 |