|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο ειναι το ενυδρειο ηταν παλια του γιωργου και πηγε σε μεγαλυτερο ![]() ο κισσος εχει πλεξει πλεον γυρω γυρω αλλα και πανω στο ξυλο και το χει ντυσει ολο το σκηνικο μεσα!το κοκκινο φυτο ειναι επισης πολυ ομορφο και παει καλα δεν ξερω το ονομα του ψαξε να το βρεις αξιζει τωρα στη δεξια παντα βλεπεις το βουναλακι ας το πουμε απο πισω εχει τρυπα και την εξοδο του εξωτερικου φιλτρου ετσι δημιουργειται το καταρακτακι το οποιο ομως ειναι γενικα πολυ αποτομο και λερωνει-κανει θορυβο γιαυτο σου πα να το κανεις καπως ομαλο sorry αλλα εχω μια παναρχαια ψηφιακη και για 3 καλες φοτο θελω καμια ωρα γιατι θαμπωνει πολυ το φως του ενυδρειου και βαριεμαι να βγαζω ![]() ------------------------- http://www.wildsky.net/vivarium/evivariu.htm να και ενα καλο site που χε στο λινκ αν δεν το προσεξεις
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 13-01-10 στις 14:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνούλα μου ετοιμάζεται!!! | exetlaios | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 35 | 21-11-13 17:25 |
Ετοιμάζεται και το δεύτερο??? Help!!! | pavlos_k | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-03-09 17:09 |
ετοιμάζεται ενυδρείο μονομάχου, θα ήθελα συμβουλές για την ανούμπια. | Stathis.k | Bettas | 5 | 13-03-09 14:12 |
Έτοιμο το τέρας!!! | cbr929 | Malawi | 31 | 25-04-06 19:27 |
Το τέρας.... | dim | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 29-10-04 15:54 |