|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σίγουρα είναι δύσκολο αλλα όχι ακατόρθωτο νομίζω και αυτό που είδα απ έξω ήταν τετράγωνο αλλα μέσα στρογγυλό τι είπα τώρα σα πλυντήριο με τον κάδο στη μέση
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο,αλλά το συγκεκριμμένο είναι δύσκολο ,αλήθεια μέδουσες που θα βρείς;
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις φιλε μου αν θελεις να μπεις στο www.lafishguys.com που ειναι εκπομπη για ενυδρεια και σε αρκετα επεισοδια δειχνει ενυδρεια για μεδουσες.ειναι αρκετα ενδιαφερον.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aπότι βλέπω οι τιμες είναι άστα να πάνε.
|
|
||||
|
||||
![]()
που θα βρει αυτος που τον απασχολει χαχα
![]() ![]() εγω μονο θα τον βοιθησω να το φτιαξει ------------------------- φαρμακειο ειναι παναγια μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μαλλον θα τον πησω ευκολα να αλλαξει γνωμη ευχαριστω πολυ παιδια για της απαντησης
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 10-01-10 στις 22:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ελα φίλε Χαρη το βρηκα, σου ειχα πει οτι υπαρχει και γυαλα κομπλε με 250 ευρο (7..γαλόνια..)και σου στελνουν και τις μεδουσες και το φαγητο τους και ολα..
Το..ζαχαρωνα γιατι μου αρεσε και μενα να πω την αληθεια.. Δεν εχει βεβαια την αιγλη των μεγαλυτερων αλλα περι ορεξεως... Το μεγαλυτερο 40 γαλονια ειναι ακριβο πολυ αλλα και το μικρο να εχεις με 6 μεδουσες,(λεει μεχρι 10 μικρες βαζεις) αν υπολογισεις το φαγητο τους σε βαζει...μεσα... Ψαξε λιγο το λινκ,εχει μεσα ντεμο με το σετ απ, τα ειδη των μεδουσων και πολλα αλλα... http://www.jellyfishart.com/Desktop-Jellyfish-Tank-and-Starter-Kit-p/nh764tik.htm |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω αλλα αυτο δεν εχει ουτε φιλτρο ουτε τιποτα
μονο κατι σαν αεραντλια βλεπω και για θαλασσινο μου φενετε πολυ ευκολο δε θελουν τσιλερ σκιμερ και τα λιπα απ οτι καταλαβα ειναι ευκολο να φτιαξω ενα ενυδρειο με μεδουσες απλα πρεπει να βρω κουρπαρισμενα κομματια γιαλι μπορει να μου πει καποιος τη μηχανιματα χρειαζομε ομως αυτο νομιζω ειναι το συμαντικοτερο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|