|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...αν το'ξερα θα εβγαζα και εγω ρε γμτ....
|
||||
|
||||
![]()
Έβγαλα μία τον bokostas να συναλλάσεται φυτά και μετά τα έφτυσαν οι μπαταρίες....
Πάντως μετά τις διαμαρτυρίες, φυτά ανταλλάχθηκαν μόνο κάτω από το τραπέζι....
|
||||
|
||||
![]()
Η φωτογραφία πέρα από σμίκρυνση για να μπορεί να ανεβεί στο forum δεν έχει υποστεί απολύτως καμία επεξεργασία!!!
Κοιτάξτε το βλέμμα του bokostas όταν πάει να "τσιμπίσει" τα φυτά..... Μετά εγώ φταίω που τον αποκαλώ Nosferatus;;;;;
|
|||
|
|||
![]()
Καλά, έχω φωτογένεια, ετσι?
![]() Νομίζω ήταν η καλύτερη μάζωξη που εγώ τουλάχιστον έζησα τους τελευταίους μήνες και θα πρέπει να ήμασταν γύρω στα 35-40 άτομα. Όσοι δεν ήρθατε, χάσατε, περάσαμε σούπερ, η δε διακίνηση φυτών, σαλιγκαριών, σκουλικιών, τροφών, CD, μέχρι και φίλτρων και διαχυτήρων CO2 (να είσαι καλά lmaicl), ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και το γλέντι ολοκληρώθηκε σε χασαποταβέρνα της Θέρμης. Χάρηκα πολύ που ξαναείδα τα παιδιά από την Κατερίνη και γνώρισα τους φίλους από Βέροια και Φλώρινα που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έφεραν φυτά για να στείλουμε στους φίλους από Μυτιλήνη (τα σαλιγκάρια του Ηλία έγιναν πάλι ανάρπαστα) και ειδικά τους Σταύρο, Μιχάλη, Βασίλη και Μάκη, που έφεραν από μια σακούλα κι έτσι περίσσεψαν αρκετά και για μένα, χε χε. ![]() Νομίζω πως είδα και καναδυό εγγραφές στο Σύλλογο (επιτέλους) και ο Μιχάλης μας είπε για κόψιμο πίτας και διοργάνωση εκδρομής. ![]() Οι φωτό είναι άθλιες, αλλά τι να κάνω, δεν είναι το φόρτε μου (όπως το να προλαβαίνω ότι χαρίζεται ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά περνάτε ωραία βλέπω,όμως τα ροζ ακουστικά.Ολα τα λεφτά!!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα προστατευτικά για τα αυτιά της κόρης μου είναι, που επέμενε να με προστατέψει από το κρύο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() υ.γ. χάρικα που γνώρισα και αρκετά νέα άτομα π.χ. τον ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νερο Θεσσαλονικης | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 27-07-07 02:28 |
καταστηματα θεσσαλονικης ανατολικα. | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-01-07 15:12 |
Ζευγαρωμα δισκων σε PetShop της θεσσαλονικης. | mikenuke | Δίσκοι | 10 | 03-10-03 01:45 |