|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δημοσια ... γιατι ειναι στους κανονες του φορουμ να μην γινονται τετοιου ειδους ποστ!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την βοήθεια και τις συμβουλές!!Αρχίζω λοιπόν το διάβασμα και θα επανεύλθω δριμίτερη με νέες ερωτήσεις!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στειλε πμ στο λαο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες Γιαννα.
Διαβαζοντας θα καταλαβεις απο μονη σου το τι τελικα θελεις να κανεις.Αν θελεις φυτεμενο ενυδρειο η οχι αν θελεις ψαρια του μαλακου νερου που θελουν και περισσοτερη δουλεια και να διαλεξεις τα ψαρια που σου αρεσουν .Μην αγχωνεσαι...υπομονη να τα διαβασεις ολα και να καταλαβεις τα μισα οποτε τα αλλα μισα εδω ειναι οι εμπειροι και θα σε βοηθησουν οπως κανουν και με μενα (τους εχω ζαλησει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο?Γίνεται να αλλάξω την σκληρότητα του νερού για να μπορέσω να βάλω και Paracheirodon axelrodi που μου αρέσουν πολύ??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι....αλλα αν το μαλακωσεις...μετα δε θα ειναι καταλληλο για τα ζωοτοκα. καταλαβες πως παει? ψαρια σκληρου δε μπαινουν με ψαρια μαλακου νερου. αν κρατησεις κατι ενδιαμεσο σε τιμες νερου δε θα ειναι κανενα ευχαριστημενο. αν θες να μαθεις για χαμηλωμα στκληροτητας κανε αναζητηση για αντιστροφη οσμωση, απιονισμενο νερο. τυρφη.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
1)λαβε υποψην σου οτι paracheirodon axelrodi//inessi θελουν ΜΑΚΡΥ ενυδρειο καθως ειναι δραστηρια και ταχυτατα ψαρακια...επισης δεν ειναι σωστο να διατηρουνται σε ομαδα κατω των 5 ατομων...αν εννοεις να εχεις μονο τετοι ψαρακια ή ψαρακια που θελουν μαλακο νερο τοτε πιστευω πως μια αντιστροφη οσμωση ειναι οκ...απλα τα ζωοτοκα κανουν και σε νερο βρυσεις..και χαιρεσαι και αναπαραγωγες.
------------------------- [QUOTE=panos-alex/polis;403894]ναι....αλλα αν το μαλακωσεις...μετα δε θα ειναι καταλληλο για τα ζωοτοκα. καταλαβες πως παει? ψαρια σκληρου δε μπαινουν με ψαρια μαλακου νερου. αν κρατησεις κατι ενδιαμεσο σε τιμες νερου δε θα ειναι κανενα ευχαριστημενο. αν θες να μαθεις για χαμηλωμα στκληροτητας κανε αναζητηση για αντιστροφη οσμωση, απιονισμενο νερο. τυρφη. ![]() ουπς ηρθα δευτερος//./ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 10-01-10 στις 23:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή ρε παιδιά γιατί τα έχω χάσει!!Για αρχή λέω να βάλω τα poecilia reticulata.Μετά ποιά μου προτείνετε να βάλω και πόσα ψάρια μπορούν να ζήσουν άνετα μέσα σε ενα ενυδρείο των 60 λίτρων?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδιά SOS | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-10-07 18:38 |