|
![]() |
#1 |
Γειά σας παιδιά!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Μόλις έκανα την εγγραφή μου και έχω λίγο πελαγώσει γιατί πήρα το καινούργιο μου ενυδρείο την Πέμπτη.Ο ιδιοκτήτης του πετ μου έδωσε χαλικάκια για το ενυδρείο αλλά μου είπε να αφήσω τα ψάρια και τα φυτά και να τα βάλω απο Δευτέρα!Δηλαδή σε 3 μέρες!Έχω πολύ αγωνία να δω τα καινούργια μου ψαράκια να κολυμπούν μέσα στο ενυδρέιο μου αλλά τώρα 2 μέρες διαβάζω τις συζητήσεις σας και από ότι κατάλαβα δεν πρέπει να βάλω τα ψάρια τόσο γρήγορα!Εγώ όμως έχω θέσει το ενυδρείο σε λειτουργεία όμως δεν έχω βάλει ούτε καν τα φυτα!Πως θα γίνει τώρα να τα φυτέψω?Και σε πόσες μέρες μπορώ να βάλω τα ψαράκια μου και ποια μου προτεινετε για αρχή?
|
|
Εμφανίσεις: 4620
|
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες καταρχας στην παρεα μας!διαβασε πολυ πριν παρεις ψαρακια και μην αγχωνεσαι για τιποτα!καλθτερα να αργισεις να βαλεις ψαρια και να φτιαξεις σωστη βιολογια στο νερο σου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8388 ξεκινα απο εδω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
S'euxaristo polu!Einai 60 litron kai o petsopas mou edose ena xontro xaliki gia kato gia na piasoun leei kala ta futa kai apo pano ena pio psilo.tin triti thelo na pao na paro ta futa omos den ksero pia einai katallila giati to enudreio den einai kai tooooso megalo kai thelo na balo piso kapia megalutera futa kai mprosta kapia pio mikra oste na mporo na blepo ta psarakia kai na min ginetai ena xaos mesa sto enudreio.m edosan ena bibliaraki tis sera eida oti ta poecilia reticulata einai eukola psaria gia arxarious kai oti einai filika me alla psaria kai episis oti zeugaronoun eukola kai oti krataei ta auga mesa tis kai gennaei amesos ta mikra...Na akolouthiso omos tin sumbouli tou petsopa diladi na balo ta psarakia se 3 meres apo tin leitourgia tou enudreiou i na ta afiso perissotero?k an perissotero poso diladi?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν τα γραφεις και μια στα ελληνικα γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα? ![]() εξαλου ειναι στους κανονες του φορουμ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οχιιιιιιιι σε καμια περιπτωση μην βαλεις ψαρια σε 3 μερες!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ...ΕΜΕΝΑ Ο ΠΕΤΣΟΠΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ sera BEΛΤΙΩΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ,ΕΝΑ sera ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΕΝΑ KOYTI AQUARIOUM SALT.ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ,ΟΥΤΕ ΦΥΤΑ,ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΕΣ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙΑ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΣΙ?
------------------------- ΑΑΑΑ!!!ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΣΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙ,ΜΑΥΡΟ,ΑΣΠΡΟ ΔΙΑΦΟΡΑ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianna : 09-01-10 στις 20:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδιά SOS | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-10-07 18:38 |