|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου προτεινα να βαλεις ευκολα φυτα και ενα κοπαδι νεον(πιο ομορφα) η καρδιναλιους(κοπαδιαζουν καλυτερα).Ετσι οπως το εχω εγω...Ειναι πανεμορφα ψαρακια και εσυ που εχεις και οσμωση??????????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αρα ενας βαθμος στην πρωτη επιλογη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τοτε ξεχνας αμεσως τη 2η επιλογη...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν με καταλαβες,ο φιλος,μου προτεινε νεον ή καρδιναλιους,χωρις να αναφερει τα ραμιρεζι...
------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 08-01-10 στις 21:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εφου εχεις και Α.Ο. και θες σιγουρα ραμιρεζι,βαλε ενα ζευγαρι ραμς και 12 καρδιναλιους πηγαινε το ph στο 6.5 και εισαι σουπερ.
Απο φυτα κοιτα τα φυτα του βιοτοπου τους που ειναι και ευκολα και δεν χρειαζεσαι επιπλεον λαμπα βαλε και 1-2 ριζες και εισαι σουπερ νοτιου Αμερικης. Α ναι...Για να δεσει το γλυκακι βαλε και μια πενταδα κορυ παντα!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() βαλε εναν cayman (οχι porsche) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη διαβαζω οτι τα ραμιρεζι ειναι ευαισθητα στις αρρωστιες και πολλα τετοια υπαρχουν στα πετ σοπ.
υπαρχει καμια περιπτωση να βρω απο κανεναν απο εδω μεσα? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δε το κανεις νηπιαγωγειο δισκων??
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ.. | delpiero | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 11-08-09 06:56 |
την βοηθεια σας στην επιλογη ενυδρειου | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-04-08 21:13 |
επιλογη....???? | thanasis76 | Malawi | 19 | 11-01-08 21:30 |
επιλογη αφρικανικων κιχλιδων!!! βοηθεια..... | thanasis76 | Malawi | 11 | 21-09-07 16:47 |
Επιλογη Ταϊστρας | blackghost7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 24-03-07 12:21 |