|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν την αποξηρανεις στον φουρνο οπως εκανα εγω, τοτε... Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μα εγω την αφησα χθες μια ωρα στους 60-80βαθμους και δεν στεγνωσε να γινει ξερη οπως φενεται στις φωτογραφιες. Πως τα καταφερες να την ξερανεις στους 40 βαθμους?
|
|||
|
|||
![]()
Ισως εριξες παραπανω νερο.
Κανονικα πρεπει να βασταει λιγη υγρασια και γι αυτο λεω να αποθηκευτει καπου που να αεριζεται για να ξεραθει εντελως σιγα σιγα μεσα στις επομενες μερες. Μπορει να φαινεται εντελως ξερη η δικη μου τροφη στις φωτος, αλλα στην πραγματικοτητα ειναι ελαστικη και μαλιστα σε καποια σημεια κρατουσε ακομα λιγη υγρασια. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Αλέξανδρε! Ευχαριστούμε πολύ!
Να πω σε όσους θα δοκιμάσουν ή δοκίμασαν να κάνουν την συνταγή κι απέτυχαν, ότι πρέπει να καλοδιαβάσετε τις οδηγίες, και να μην παραλείπετε τίποτα! Και η παραμικρή λεπτομέρια μπορεί να αλλάξει πολλά ... καμιά φορά και προς το καλύτερο, αλλά συνήθως.... Ας πούμε η "λεπτομέρια" να είναι μισάνοιχτη η πόρτα του φούρνου κατά την ξήρανση στους 40 βαθμούς είναι σημαντική, ή πόσο νερό θα μπει στο μίγμα. Με ένα λάθος μπορεί π.χ. να καταστραφούν κάποιες βιταμίνες, ή να χαλάσει γρήγορα αν δεν ξεραθεί σωστά κ.α.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|