|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να σε πω φιλε μου και εγω εχω το ιδιο τρελο κολλημα μαζι σου...το θεμα ειναι πως εσυ τουλαχιστον τα χαρηκες εγω δν μπορω να τα βρω πουθενα εχω φαει ολη την θεσσαλονικη και δν μπορω να βρω καθαρα με τιποτα...αφου σκεφτομαι να τα κανω παραγγελια απο αθηνα....αμα βρω παντως θα το κανω ποστ για να σε ενημερωσω...και παλι μπραβο για το ενυδρειο σου..περιμενω να τελειωσω την εξεταστικη και θα κανω παρουσιαση και εγω του δικου μου...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι άλλο να πώ και γώ; Πολύ πολύ ωραίο!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια ανανεωση απο το ενυδρειο:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το φυτο που φαινεται μπροστα στο ενυδρειο αρχισε να αναπτυσσεται μεσα στην cuba.Δεν ηξερα τι ηταν ,αλλα το αφησα να μεγαλωσει και ιδού το αποτελεσμα: ![]() και μια πιο κοντινη: ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ψογος!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Τέλειο, μπράβο καρντάσι..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !!
![]() Μην διανοηθεις να μην στειλεις συμμετοχη στονAquavida και στον IAPLC φετος ! Αν δεν στειλεις θα σε μπαναρω ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
50 lt Φυτεμενο!! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 57 | 19-09-09 10:39 |
φυτεμενο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 28-07-08 08:34 |
Νεο φυτεμενο | chris129 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 07-04-08 20:23 |
400 φυτεμενο! | jimfytakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 30-09-07 21:28 |
Νεο φυτεμενο.. | smoof | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 19-10-05 11:55 |