|
|
||||
|
||||
![]()
γνωμη μου Θαναση να βγαλεις τα μοπανι που ειναι τα πιο ασχημα ξυλα αφου μοιαζουν με ευκοιλια και να βαλεις μονο κληματαριες , κλαδια απο πλατανια και μακρυα κλαδια γενικοτερα με διακλαδωσεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και θα βαλω και κανενα πλεκο... οποτε... ![]() ![]() σε ευχαριστω παντος...
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! παιδια οι αραιωση και η μικρο αλλαγες εγιναν και ειναι ετοιμο για να δεχθει τα ψαρακια οταν ερθουν...
φυλλα δεν θα βαλω προς το παρον γιατι μου αρεσει ετσι.... λιγη αμμο θελω ακομα αλλα περιμενω να φερουν... τελικα η ξανθια αμμο σε συνδιασμο με τα ξυλα ειναι τελεια.... δειτε τις φωτο....
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο , αντε να το δουμε με σκαλαρακια μεσα, σε μερικες μερες θα κανω και γω περουσιαση του δικου μου με σκαλαρακια.
Σορυ ![]() Εκτος και αν το χωρησεις στη μεση , βαλεις στο μισο σκαλαρια και στο αλλο μισο δισκους ![]() Καλο ηταν μια ριζα ακομα σαν τι αλλες , γιατι πολυ πιθανον να δεις τιποτε σκισμενες ουρες στα σκαλαρακια σου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα κλαδια λες που ειναι στην επιφανεια?? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το ενυδρειο ξεστηθηκε και ξεκινησα σημερα απο την αρχη....
συντομα φωτο... καμια σχεση με αυτο που ειχα φτιαξει πριν λιγες μερες.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! παιδια το ενυδρειο ειναι ετοιμο και μολις τωρα εκανα παρουσιαση και εβαλα και φωτο!!!
οποτε μια βολτα στις παρουσιασεις.... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργια αρχη | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 28-01-07 20:51 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ!!!!! | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-11-06 17:12 |