|
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω για την γαριδα.Τελεια ειναι..
Και τα σαλιγκαρια πανεμορφα ειναι.Γλυκου νερου ε?
|
||||
|
||||
![]()
εε για να τα βλεπεις με τις red cherry μαλλον γλυκου νερου θα ειναι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα bumble bee snails ανηκουν στην ιδια οικογενεια με τα zebra snails (Νεριτες) και εκτιμουν το σκληρο νερο και το αλατακι. |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξάνδρε γιατί μου το κανείς αυτό?θέλω την d3000 τώρα!
|
|||
|
|||
![]()
Λυσσαξες βρε
![]() Την D60 μαζι με τον φακο, την πηρα 379 ευρω σε 12 ατοκες δοσεις. Με 35 ευρω το μηνα που εδινα ουτε που καταλαβα ποτε την ξεχρεωσα.Παντα υπαρχει τροπος να παρεις κατι που σου αρεσει, οποτε βουρ. |
|
||||
|
||||
![]()
αλεξ η D60 μου φαινεται πως καταργηθηκε
![]() οποτε μαλλον για την D3000 σε βλεπω που τη θες και ΤΟΣΟ πολυ.πηγαινε παρτην να ησυχασουμε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ...μάλλον για αρχές φεβρουαρίου το βλέπω οπότε θα σας πρίζω για πολύ ακόμα...μόλις εχθές μου έλεγε η μάνα μου ότι όλο αγοράζω!και σήμερα να της πω ότι θέλω φωτογραφική?δεν πάει...άσε που χρειάζομαι αλλά 100(τα λεφτά του φίλτρου δεν κουνιούνται και τα υπόλοιπα ο χαζός είπα στη μάνα μου να τα βάλει στην τράπεζα!λέω ότι θέλω να πάρω εχω κρατήσει λεφτά)θα παω και μεθαύριο για κάλαντα μου φαίνεται.θα με βρίσουν στο τέλος!
|
||||
|
||||
![]()
κουραγιο...
![]() ![]() και εμενα τα ιδια μου λενε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν prospatheis αρκετα.. ενετεινε την prospatheia στο ψησιμο της μανας ..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφη για ασπονδυλα | Mikepap | Κοράλλια | 2 | 21-04-08 01:02 |
συμβιωσι κιχλιδων malawi με ασπονδυλα. | kein | Malawi | 4 | 07-01-08 15:21 |
ασπονδυλα | paco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 28-12-07 18:53 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ | asocrates | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 8 | 13-07-04 02:52 |