|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το είχα διαβάσει! Τώρα τελευταία αυξάνονται τα ποστς για χαλασμένους θερμοστάτες.. Περίεργο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα υποτίθεται ότι ήταν από αμερική! Αλλά τελικά ... μάλλον απομίμηση θα ήταν!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ο θερμοστατης ειναι το μονο οργανο που με ανησυχει και μενα τοσο πολυ...γενικα απο θερμοστατες που εχω(elite,jager,rena) ποτε δεν εχω δει ακριβεια στην θερμοκρασια που τους δινω...ηδικα απο jager...θελει συνεχεις παρακολουθηση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου ίσως να μην φταίει ο θερμοστάτης αλλά τα πολλά βατ!εγώ ας πούμε που εχω ένα θερμοστάτη 100 βατ σε 75(98 μεικτά) λίτρα τον βάζω στους 24 για να εχω 27 και τα λίτρα μου είναι τα 3/4 του θερμοστάτη.εσένα είναι τα 2/5 άρα...
Φιλικα
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι τα βατ.. Λειτουργούσε πάνω από χρόνο αρμονικά! Ξαφνικά χάλασε και το νερό έβραζε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού λειτούργησε πάνω από χρόνο τότε είναι πρόβλημα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κανονικα εκει που ρυθμιζεις το θερμοστατη εκει πρεπει να κλεινει... απλα στα λιγα λιτρα θα δουλευει πιο λιγο... οχι οτι θα ανεβαζει την θερμοκρασια πιο πολυ... προσεχε οποτε και τον δικο σου γιατι δεν ειναι ρυθμισμενος σωστα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Θα συμφωνήσω με τον prospathw. Η θερμοκρασία που έχει επάνω ο θερμοστάτης ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ΑΝ τα λίτρα του ενυδρείου είναι τα σωστά. Δηλαδή αν βάλω 25 watt θερμοστάτη σε 100 lt ενυδρείο να δείχνει 27C υπάρχει πρείπτωση να πιάσει το ενυδρείο 27 C; Καμία βέβαια. Και το αντίστροφο. Αν βάλω 100 watt θερμοστάτη σε 20 lt ενυδρείο στους 27C θα σταματήσει ο θερμοστάτης στους 27C; Όχι βέβαια, θα ανέβει πολύ παραπάνω. Στους συμβατικούς θερμοστάτες ΔΕΝ ρυθμίζεις τη θερμοκρασία, γιατί δεν ρυθμίζεται η θερμοκρασία ηλεκτρονικά σε αυτούς (δεν έχουν σένσορα για να κόψουν όταν πιάσουν θερμοκρασία). Ρυθμίζεις την απόσταση που θα έχει ένα μεταλλικό σύρμα, από 1 επαφή του θερμοστάτη, όσο μεγαλύτερη η απόσταση τόσο περισσότερη ώρα δουλεύει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι? | than | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-03-09 18:48 |
Tι είναι ?? | Perazzi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 01-03-08 16:46 |
Τί είναι; | _antonis_ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-08-07 12:04 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |