|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ετσι ειναι!!!! πρωτα διαβαζουμε, μετα καταλαβαινουμε τι διαβασαμε.... και μετα περνουμε ενυδρεια και βαζουμε ψαρια... και ακομα και αν παρουμε και ξεκινησουμε καπος λαθος, ακουμε τι μας λενε και δεν λεμε ασε αυτο, ασε το αλλο ( τα πιο σημαντικα ) και πες μου αυτα που θελω να ακουσω.... με λιγο διαβασμα και λιγο προσοχη σε αυτους που εχουν χρονια εμπειρια ολα θα πανε καλα... καλη συνεχεια!!!
|
|||
|
|||
![]()
προσωπικα διαβαζω καποιους μηνες αυτο το φορουμ και ακομα δεν θεωρω τον εαυτο μου ετοιμο για να αγορασω ενυδρειο και να το συντηρησω μαζι με τα ψαρια του για να μην επιστρεψω στα λαθη του παρελθοντος...
οντως θελει πολυ διαβασμα για να ξεκινησεις κατι σωστα... το αστρωτο ενυδρειο δεν ειναι "αλλο θεμα" ειναι "ΤΟ ΘΕΜΑ" τα 25 λιτρα φοβαμαι πως καθιστουν απο μονα τους το ενυδρειο για support σε καποιο μεγαλυτερο ισως... σαφως και υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις αλλα και χιλιαδες περιορισμοι που ενδεχομενως να μην σε αφησουν να ευχαριστηθεις το χομπυ κατα πως το φανταζεσαι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() Νομιζω οτι θα μου πεσουν τα εναπομειναντα μαλια! Βρε παλικαρι αυτο ρωτας ... πως να στρωσεις το ενυδρειο σου με το ζουμακι που πληρωσες ... ο ανθρωπος σου απαντα οτι δεν στρωνει με αυτα ... Βαλε μπολι ειναι τζαμπα ...
|
|||
|
|||
![]()
Εκανα σημερα μετρησεις για ΝO2,NO3,NH4 και ηταν μια χαρα. Για νιτρικά και διάφορα αλλα χρησιμοποίησα stickaκια και για αμμωνία ενα κιτ με υγρά. Στην τελική οταν διάφορα σκευάσματα λένε οτι μπορούν να δεχθουν ψαρια μετα απο καποιες ώρες ειναι ψέματα ; Φυσικα και οχι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να κανουν μπαν στον λογαριασμο σου??
![]() φιλε μου οπως σου ειπαν και πιο πανω...κανενας δεν εχει την πολυτελεια να ξοδευει το χρονο του για να σου γραψει 5 λεξεις με διαφορετικο σκοπο απο το να σε βοηθησει... οτι γραφτηκε ειναι συμβουλες απο ατομα που πιθανοτατα εχουν κανει τα ιδια λαθη κι εφαγαν τα ιδια σκ**α. ελπιζω να μη παρεξηγησες τη διαθεση μας να βοηθησουμε...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Ενα λιτρο καθαρο-μισο λιτρο βρωμικο | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 20-09-09 23:43 |
δοσολογια diy για 1,5 λιτρο | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-06-09 14:36 |
Μπόλι για 70 λιτρο | DIMITRIS72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 09-02-09 16:01 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |