|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μονο μια ερρωτηση θελω να κανω...γιατι να πιασουν οσο περισσοτερο αλγη γινεται τα τζαμια??
|
||||
|
||||
![]()
Σε ενυδρεια - γεννηστρες δημιουργουνται στις αλγες μικροοργανισμοι που γινονται τροφη για τα μικρα ....
Εξαλλου ειναι ενας ευκολος τροπος να μη στρεσσαρονται οι γονεις αφου το τζαμι ειναι σαν καθρεφτης και κανουν επιθεση στο ειδωλο τους (νομιζουν πως ειναι αλλα ψαρια) ![]() Προς αποφηγη παρανοησης σημερα βρηκα και ανεβασα τις φωτο ... και το ποσταρα! Δεν εγραψα το κειμενο σημερα ... μονο τις περιγραφες των φωτο! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() καλα το κειμενο γιατι το ειχες γραψει απο πιο παλια...σαν ημερολογιο ας πουμε... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
- Ειναι ενα ευχαριστω σε ολους με βοηθησαν! - Εξηγω οτι και εγω ενας αρχαριος ειμαι απλα που εχει παθει αρκετα ... και εχει μαθει η τουλαχιστον προσπαθει! - Ακουσα απο διαφορους ... οτι ειμαι κακοπροαιρετος και με αυτο το τροπο δειχνω σε ολους τις προθεσεις μου! Απλα μισω το ψεμα, την υποκρισια και την αδικια και οπου την βλεπω την λεω! - Το πιο σημαντικο για μενα ειναι οτι αν ειχα δει κατι αναλογο ... στο παρελθον ... θα ειχα ξεστησει το ενυδρειο μου θα ειχα διαβασει οσο γινεται περισσοτερο και θα ειχα γλυτωσει κοπο, ταλαιπωρια, στεναχωρια, αγωνια, απογοητευση, χρημα και βεβαια τη ζωη των ψαριων που τυρρανουσα επειδη νομιζα πως ολα θα δουλευαν ρολοι.... και αλλοι πολλοι λογοι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός από κακοπροαίρετος είσαι και γκρινιάρης. ¶ντε καλή χρόνια βρε...σκρουτζ
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο γιωργο πολυ χρησιμο και ωραια γραμμενο..καλη χρονια σε ολους!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιωργο χρονια πολλα καταρχας και να πω οτι ο καθε ενας δειχνει και φαινεται ποιος ειναι μεσα απο τα εργα του, τον χρονο, τον κοπο και το χρημα που ξοδευει γι'αυτο που αγαπα, αλλα κυριως την καλη διαθεση που δειχνει να εχει, για να βηθησει καποιους.......
Τωρα...αν για καποιο λογο σε καποιους δεν αρεσει.... οχι ο τροπος που απαντα καποιος, αλλα ισως επειδη αυτος ο καποιος γνωριζει κατι παραπανω και θελει να βοηθησει με αποτελεσμα μεσα απο τα λεγομενα του ο αλλος να παρεξηγειται....τι να πω! Αυτο το βλεπω συχνα....και ειναι κριμα και αδικο ειδικα γι'αυτους που ειναι γνωστες και θελουν να βηθησουν και καποιοι δυστυχως τους παρεξηγουν.... Ο γραπτος λογος δυστυχως παρεξηγειται........ενω ολα αυτα που παρεξηγουν καποιοι αν τα ακουγαν γυρω απο ενα τραπεζι με φραπεδια....δεν θα ελεγαν κιχ....... Και δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω, γιατι και εγω εχω παρεξηγησει καποιους στο παρελθον (ισως ολοι μας) και απολογουμε γι'αυτο..... Οταν ομως αυτοι που παρεξηγουν, στην μετεπειτα πορεια τους μαθουν καποια πραγματα θα ηθελα πολυ να δω την αντιδραση τους οταν ερθει η σειρα τους να τους παρεξηγησει καποιος........ ![]() Ισως τελικα ο γραπτος λογος...... να μην ειναι και το καλυτερο μεσο εκφρασης.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο ρε γιώργο
τη να πω δε ξέρω ποιος στα είπε αυτά το σίγουρο είναι ότι δει ισχύει καλή χρονια φιλε μου και συνέχισε έτσι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos ενιδρειο 60 lt ειμαι αρχαριος θελω βοηθεια | stefoc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 21-01-09 07:50 |
ερωτηση ειμαι αρχαριος μετρησεις sos | teo7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-10-08 12:27 |
Εγω ειμαι ο ΑΡΧΑΡΙΟΣ βοηθηστε με!!!!! | johnpecn` | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-08-08 02:26 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το guppy μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 8 | 22-04-07 22:16 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το molly μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 1 | 22-04-07 14:44 |