|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κωστη το μιστερ..ειναι μια μηχανη η οποια αν δεν κανω λαθος ''ψεκαζει με νερο '' τα φυτα πυ βρισκονται εξω απο το νερο..??αλλα για περισσοτερες πληροφοριες ασ μας πει ο ηλιας..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ηλια παρε μου και μενα 2 μιστερ πλιζ ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εκτως κωστη..αν ειναι (δεν ξερω αν το εχεις δει σε φυτωρια..)μια μηχανη η οποια βγαζει κατα καποιο τροπο ομιχλη(εξου και το mist)...η οποια καλυπτει την επιφανει του νερου..και διαλυεται..σε συνδιασμο με τα λεντ ειναι τελεια...αλλα νομιζω ειναι μονο για λιμνες..,mist σημαινει παγος..και εχει παρει την ονομασια απο το εφε που κανουν στις συναυλιες με τον ξηρο παγο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() fog=ομιχλη |
|
||||
|
||||
![]()
αα αμπραβο....καλα το θυμομουνα...δεν εχει επιπλοκες με τα ζωντανα που θα κατοικουν στο παλουνταριουμ ε..?
|
|
||||
|
||||
![]()
Mist είναι η καταχνιά, δεν πήρε το όνομα από συναυλίες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
misti-th μου κυριε
![]() ![]() ![]() και τελικα τι ακριβως κανει ξερουμε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λες ε ?
Γιατί εγώ άλλο διάβασα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την ίδια δουλειά κάνουν ασχέτως αν τα λένε misters ή foggers.
Tip : έχει το Jumbo κάτι τέτοια φτηνά μούρλια, τα έχει βάλει φίλος σε emersed με χρονοδιακόπτη και πάει φίνα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυριο πρωι πρωι θα ειμαι κει..χεχε ...α τσιμπησω κανενα αν ειναι...αληθεια το ενυδρειακι το εχει ακομα.??να βαλλω καμια αρτεμια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνούλα μου ετοιμάζεται!!! | exetlaios | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 35 | 21-11-13 17:25 |
Ετοιμάζεται και το δεύτερο??? Help!!! | pavlos_k | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 30-03-09 17:09 |
ετοιμάζεται ενυδρείο μονομάχου, θα ήθελα συμβουλές για την ανούμπια. | Stathis.k | Bettas | 5 | 13-03-09 14:12 |
Έτοιμο το τέρας!!! | cbr929 | Malawi | 31 | 25-04-06 19:27 |
Το τέρας.... | dim | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 29-10-04 15:54 |