|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Thx δυο ερωτησούλες φυτά πότε φυτεύουμε βασικά θέλω φυτά μόνο μέσα στο νερό απέξω θα φυτέψω στο χώμα και 2ον τα κλαδέματα που δίνουν τα παιδία στο forum πως γίνονται φυτά με ρίζες έχω κάποια φυτά στο ενυδρείο αν είναι να δοκιμάσω πολύ νέος είμαι σε αυτά
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όταν λες ότι έξω θα φυτέψεις στο χώμα εννοείς μεταξύ άλλων και γκαζόν? Τώρα, όσον αφορά το δεύτερο σου ερώτημα, μάλλον θα σε απογοητέψω, γιατί η συντριπτική πλεοψηφία των φυτών (κλαδέματα) που θα βρεις από φίλους εδώ μέσα, δεν κάνουν για τη λίμνη σου, γιατί ανοίκουν στα τροπικά φυτά όπου ζητούν συγκεκριμένες θερμοκρασίες, υγρασίες, ηλιακό φως, κ.α. Αν θέλεις όμως ρώτησε για ποια φυτά αναφέρεσαι. Εντούτοις, δοκίμασε αν βρεις από φίλους εδώ μέσα pistia stratiotes (φυτό επιφάνειας).
|
||||
|
||||
![]()
ακόμα εδω είμαι
![]() πιστιά έχω ναι γκαζόν λέω και κάνα φυτό μικρό, όχι δέντρα άπλα η λίμνη έπαθε μεγάλη ζημία πήγε ο πατέρας μου πριν τρεις μέρες και επιπλέει ένα κομμάτι του μουσαμά.... δεν έχει σκιστεί υπόθετο ότι από τις πολλές βροχές έγινε μια λίμνη κάτω από τον μουσαμά και εκτόπισε μέρος του νερού έξω. έκλεισε και το φίλτρο και αυτό ήταν το καλοκαίρι πάλι..... το έχει πάθει κανένας αυτό??? να και ενα σχεδιο... ελπιζω να μην χαλασε ο μουσαμας |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου στην Λευκωσία (Κύπρος) | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 703 | 26-04-11 23:58 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |