|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το εσωτερικό το κρατάω κι αυτό ή όχι; |
|
||||
|
||||
![]()
εγω πιστευω πως καλο ειναι να το τρεξεις με το εσωτερικο πρωτα..αν ειναι με χαμηλων απαιτησεων φυτακια και γκαπακια δεν νομιζω να εχει προβ...εσυ αποφασιζεις..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα θα σου κανει την δουλεια το 17αρι.
Παρτο,καλο κανει κακο δεν κανει ενα παραπανω φιλτρο!
|
||||
|
||||
![]()
χρονια πολλα μαρια το 2217 ειναι πολυ καλο φιλτρο ριξε μια ματια εδω εχει και καλες τιμες http://www.petcumulus.gr/index.asp
εγω θα το εβγαζα το μαμισιο παντος ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
To 2217 είναι ότι πρέπει για τα λίτρα σου και είναι ένα πολύ καλό φίλτρο,
άλλωστε όπως σωστά σου είπε ο dimis1978, καλό κάνει, κακό δεν κάνει. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις!
Χάρη αν μου επιτρέπεις, γιατί θα το έβγαζες το εσωτερικό; Σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο σχολαστική στο να καταλαβαίνω γιατί κάνω κάτι! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν σε ενοχλει τοσο αισθητικα δεν υπαρχει ουτε ΕΝΑΣ λογος να το αφαιρεσεις!
Υπαρχουν ομως πολλοι λογοι να εχεις 2 φιλτρα σε ενα ενυδρειο! Οποτε δεν βρισκω λογο να αφαιρεθει το εσωτερικο φιλτρο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εδωσα την αρχικη μπορει να ηθελε και τιποτα αλλο να δει
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να χαρω Marketing.
Ευχαριστω ρε Χαρη!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για άλλη χρήση το ξεκίνησα και άλλα μου προέκυψαν | Lampiris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 27 | 17-03-09 04:48 |
Δύο θερμόμετρα άλλη θερμοκρασία. | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-06-08 02:46 |
Ερώτηση ? | koursaros7 | Μεσογειακό | 6 | 14-02-08 12:09 |
κι' άλλη απώλεια .... γιατί ? | crazyio | Bettas | 1 | 08-10-05 12:17 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ... όχι άλλη απώλεια ! | crazyio | Bettas | 15 | 03-10-05 00:05 |