|
|
|||
|
|||
![]()
Ο χωρος που βρισκεται τωρα το ενυδρειο δεν θερμαινεται και θα δουλευει ο θερμαντηρας ολη την ημερα φανταζομαι.
Θα στρωσει χωρις θερμαντηρα? με θεμοκρασια νερου γυρω στους 15 με 16 βαθμους |
|
||||
|
||||
![]()
Το στρωσιμο επιταχυνεται με θερμοκρασιες απο 27-31 βαθμους
Στα 300 λιτρα θα ριξεις το πολυ 10ml αμμωνιας! Εχω στρωσει αρκετα ενυδρεια Θα ξαναμετρησεις μετα απο 2 εβδομαδες. Αν παρατηρησεις και Ν02 τοτε ριχνεις την μιση ποσοτητα και παλι λεγοντας...
|
|||
|
|||
![]()
Μονο 10 ml ? Υπολογιζα πολυ περισσοτερο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και καλη χρονιά σε όλους,
τελικά σήμερα ξεκινησα το στρωσιμο με τις γιορτες και ολα τα συναφη ![]() ![]() Ηρθαν και οι λεντοταινιες μεσω ebay οπότε χθες πριν το ξεκινησω τις τοποθετησα και αυτες, αλλαξα και γνωμη για την θεση του ενυδρειου και τελικα θα παει σε μια γωνια οποτε κολλησα και μαυρο χαρτονι πισω απο το τζαμι για να μην φαινεται ο τοιχος αλλα δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι ισως φτιαξω κατι με φελιζολ να φαινεται βραχωδες αλλα η ερωτηση μου σε καποιον που το εχει κανει τι τσιμεντο εβαλε το κοινο γνωστο σε τσουβαλια τσιμεντο οικοδομης η κατι αλλο??? |
|
||||
|
||||
![]()
Το τσιμέντο είναι τοξικό.
Υπάρχουν έτοιμες πλάτες για ενυδρεία. Αν θέλεις να φτιάξεις απο φελιζόλ,το διαμορφώνεις όπως θέλεις,το καλύπτεις με σιλικόνη και άμμο και είσαι έτοιμος.Πάρε ιδέες απο την αντίστοιχη κατηγορία. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Ξεκίνημα... | _tm_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-08-08 19:47 |
Ξεκίνημα.. | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-07 08:07 |
Νέο Ξεκίνημα !!! | gnostos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-09-07 23:11 |
Νέο ξεκίνημα | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 17-01-07 20:35 |