|
|
||||
|
||||
![]()
μα δεν το ξερεις οτι ο Πανος δε βοηθα...και κανει μονο οτι τον βολευει??
οπως σωστα παραδεχτηκε τη βρωμια ηθελε να ξεφορτωθει...οχι να βοηθησει... σκεψου οτι εμενα μου χαρισε πραγματα...γιατι απλα δε τα χρειαζοταν αλλο.... Πανο για σκεψου δεν εχεις τιποτα αλλες "βρωμιες" και αχρηστα αντικειμενα να σου κανουμε τη χαρη να τα παρουμε???... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αχ βρε ταλαίπωρε Μάνο, δεν ήξερες, δε ρώταγες?
Πήρες μπόλι από τη χαβ.., ε, το ενυδρείο του Πάνου? Γρήγορα αλλαγή νερού 99% και αγορά νέου φίλτρου (το μπολιασμένο πρέπει να το θάψεις και χρησιμοποίησε γάντια και μάσκα). Και πέρνα να σου δώσω ένα μονομάχο, γιατί αυτός... με το μπόλι του Πάνου... το πολύ σε 2 μέρες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να σας πω ρε παιδια,δε ειδα κατι περιεργο...Απλα η μονομαχος σημερα το πρωι μου ειπε 'καλημερα' και στα φυτα πανω βρηκα δυο παπιες και 6 βατραχια,κατα τα αλλα ολα νορμαλ!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Eίδες που στα λεγα? |
|
||||
|
||||
![]()
6; εισαι τυχερος αρχισε να τα φιλας ενα ενα σιγουρα καποιο θα γινει πριγκιπισσα!!! Οσο για τις παπιες ειναι λιγα τα 40 λιτρα και το ξερεις , δες ΕΔΩ τι χρειαζεσαι ακριβως για την ευχαριστηθεις...
Ελπιζω να βοηιησα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τί σου λένε βρε Πανούλη οι αφυλότιμοι;
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΣΦΕ | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 14-10-07 11:58 |
Το ημερολογιο της Αννα Φρανκ!!!!! | Pritanis | Malawi | 2 | 03-03-06 16:06 |