|
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα τι είπες και η απάντηση ειναι η ίδια, όχι.
|
|
||||
|
||||
![]()
... είναι πολύ συγγενικά είδη με τα γκάπυ και τα έντλερς οπότε υπάρχει ενδεχόμενο να υβρδίσουν μεταξύ τους. Επίσης είναι αρκετά πιο επιθετικά και μεταξύ τους και με τα άλλα είδη σε σχέση πάντα με τα συγγενικά γκάπυ και έντλερς. Τέλος, είναι ψάρια κρύου νερού και παρόλο που είναι αρκετά ευπροσάρμοστα, δε ξέρω αν θα ένιωθαν άνετα σε συνεχείς θερμοκρασίες 24-25 βαθμών... Οπότε όπως σε συμβούλεψε και ο φίλος μοντερέιτορ παραπάνω, δε θα ήταν καλή ιδέα να φιλοξενηθούν στο ίδιο ενυδρείο με γκάπυ ή έντλερς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως η θερμοκρασια εκει που τα πηρα ηταν 29 βαθμοι!το νερο αχνιζε!οποτε η θερμοκρασια δεν νομιζω οτι θα αποτελεσει προβλημα.
ΟΚ παντως για να το λετε δικιο θα χετε..αν και να πω την αληθεια αυτο που ειπες με τον υβριδισμο με ιντριγκαρε λιγο.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα κουνουποψαρα ειναι πολυ επιθετικα φαντασου μεταξυ τους ... ποσο μαλλον με αλλο ειδος ... θα τα τσακισουν (λογικα) κριμα δεν ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο προφανως αν ειναι επιθετικα ειναι προβλημα απλα το οχι που μου εγραφε ο φιλος στην αρχη νομιζα οτι ειναι για τις συνθηκες και δεν καταλαβαινα γιατι.πιστευω οτι ειναι καλυτερα οταν απαντας σε καποιον να προσπαθεις να εισαι σαφης και οχι να τον παιρνεις απ τα μουτρα χωρις να εξηγεις τι εννοεις.
ΥΓ τα ψαρια στο Link ειναι απαραδεκτο προιον καταδικαστεων πειραματων.τα εχω δει ομως στα πετ σοπ που προτεινετε στο forum ως αξιοπιστα... |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως δεν σε πήρα από τα μούτρα, αν σου φάνηκε έτσι τι να πω ;
Αν ήθελες εξηγήσεις θα μπορούσες να ρωτήσεις αλλά δεν το έκανες και ακόμα καλύτερα μπορούσες να ψάξεις, δεν είναι δύσκολο να βάλεις το όνομα που σου έβαλα στο Google ή στην εδώ αναζήτηση και να δεις τις απαντήσεις. Αυτό που πολλοί νέοι στο χώρο δεν αντιλαμβάνονται είναι ότι υπάρχει πολύ πληροφορία και εδώ και στο internet αλλά δεν ψάχνουν. Όμως κανείς δεν μπαίνει στην θέση μας για να δει πόσο κουραστική είναι η διαδικασία να ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια ενώ είναι γραμμένα παντού και να έχουν και την "απαίτηση" να τους ξαναγράψουμε τα χιλιοειπωμένα για το κάθε θέμα. Ρώτησες τι ψάρια είναι και σου έδωσα το επιστημονικό όνομα για να ψάξεις εσύ με ευκολία. Το θεωρείς σωστότερο να κάνω εγώ την αναζήτηση, να γράψω τι βρήκα για το προφίλ των ψαριών ή για να σου δώσω τα link ; Γιατί μόνο έτσι θα ήταν τεκμηριωμένη σωστά η απάντηση μου, όπως τα λες. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατ αρχας ευχαριστω για τη βοηθεια σου.το Site που μου παρεθεσες το εχω υπ οψιν μου και το διαβαζω συχνα.απλα δεν ειχα διαβασει ΟΛΑ τα προφιλ των ψαριων γι αυτο ζητησα τη γνωμη καποιου πιο εμπειρου που θα γνωριζε το ψαρι.ηθελα απλα το ονομα για να ψαξω τις απαιτησεις του.
Οσον αφορα τα υπολοιπα δε σου ζητησα να μου πεις τις απαιτησεις τους, απλα με βαση τις απαιτησεις που διαβασα το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι μπορουν να μπουν με γκαππυ πχ.Το μονο αποθαρρυντικο που διαβασα ειναι οτι ειναι ανταγωνιστικα για την τροφη τους και μπορει να επιτεθουν σε μικρα αλλων ειδων πραγματα που νομιζω οτι αντιμετωπιζονται ευκολα. υγ περιμενω απαντηση και για το προηγουμενο υγ μιας που εισαι και moderator Συγνωμη αν σε κουρασα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχει δικιο ο Χαλβας .. δε σε πηρε απο τα μουτρα ... σου απαντησε 3 οχι στους συνδιασμους που προτεινες! Μην αρπαζεσαι ...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Τι ειναι?? | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 11 | 02-03-09 17:51 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
τι ειναι? | antonis t83 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 22-02-08 19:29 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |