Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Κεντρική Αμερική > Ζωοτόκα

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-12-09, 23:47
Το avatar του χρήστη halvas69
halvas69 Ο χρήστης halvas69 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Πάτρα - Αγυιά
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην halvas69 Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην halvas69 Send a message via Skype™ to halvas69
Προεπιλογή

Κατάλαβα τι είπες και η απάντηση ειναι η ίδια, όχι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-12-09, 23:55
Το avatar του χρήστη neos
neos Ο χρήστης neos δεν είναι συνδεδεμένος
Support Team

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή τα κουνουπόψαρα...

... είναι πολύ συγγενικά είδη με τα γκάπυ και τα έντλερς οπότε υπάρχει ενδεχόμενο να υβρδίσουν μεταξύ τους. Επίσης είναι αρκετά πιο επιθετικά και μεταξύ τους και με τα άλλα είδη σε σχέση πάντα με τα συγγενικά γκάπυ και έντλερς. Τέλος, είναι ψάρια κρύου νερού και παρόλο που είναι αρκετά ευπροσάρμοστα, δε ξέρω αν θα ένιωθαν άνετα σε συνεχείς θερμοκρασίες 24-25 βαθμών... Οπότε όπως σε συμβούλεψε και ο φίλος μοντερέιτορ παραπάνω, δε θα ήταν καλή ιδέα να φιλοξενηθούν στο ίδιο ενυδρείο με γκάπυ ή έντλερς.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-09, 00:02
Το avatar του χρήστη dimitris vas
dimitris vas Ο χρήστης dimitris vas δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: thesnikh
Προεπιλογή

Παντως η θερμοκρασια εκει που τα πηρα ηταν 29 βαθμοι!το νερο αχνιζε!οποτε η θερμοκρασια δεν νομιζω οτι θα αποτελεσει προβλημα.
ΟΚ παντως για να το λετε δικιο θα χετε..αν και να πω την αληθεια αυτο που ειπες με τον υβριδισμο με ιντριγκαρε λιγο....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-09, 00:14
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής

Περιοχή: Κολωνός
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitris vas Εμφάνιση μηνυμάτων
Παντως η θερμοκρασια εκει που τα πηρα ηταν 29 βαθμοι!το νερο αχνιζε!οποτε η θερμοκρασια δεν νομιζω οτι θα αποτελεσει προβλημα.
ΟΚ παντως για να το λετε δικιο θα χετε..αν και να πω την αληθεια αυτο που ειπες με τον υβριδισμο με ιντριγκαρε λιγο....
Καλητερα ειναι να μη "μπλεκουμε" τα ειδη των ψαριων ... αλλιως τι διαφορα εχουμε απο αυτους: http://www.aquarist.gr/news/DyedFish/DyedFish.htm ?? Αν ειχαμε το εργαστηριο θα φτιαχναμε και αλλα τετοια τερατα??
Τα κουνουποψαρα ειναι πολυ επιθετικα φαντασου μεταξυ τους ... ποσο μαλλον με αλλο ειδος ... θα τα τσακισουν (λογικα) κριμα δεν ειναι?

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-09, 00:22
Member

Προεπιλογή

Εχεις δικιο προφανως αν ειναι επιθετικα ειναι προβλημα απλα το οχι που μου εγραφε ο φιλος στην αρχη νομιζα οτι ειναι για τις συνθηκες και δεν καταλαβαινα γιατι.πιστευω οτι ειναι καλυτερα οταν απαντας σε καποιον να προσπαθεις να εισαι σαφης και οχι να τον παιρνεις απ τα μουτρα χωρις να εξηγεις τι εννοεις.
ΥΓ τα ψαρια στο Link ειναι απαραδεκτο προιον καταδικαστεων πειραματων.τα εχω δει ομως στα πετ σοπ που προτεινετε στο forum ως αξιοπιστα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-09, 00:41
Το avatar του χρήστη halvas69
halvas69 Ο χρήστης halvas69 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Πάτρα - Αγυιά
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην halvas69 Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην halvas69 Send a message via Skype™ to halvas69
Προεπιλογή

Πάντως δεν σε πήρα από τα μούτρα, αν σου φάνηκε έτσι τι να πω ;
Αν ήθελες εξηγήσεις θα μπορούσες να ρωτήσεις αλλά δεν το έκανες και ακόμα καλύτερα μπορούσες να ψάξεις, δεν είναι δύσκολο να βάλεις το όνομα που σου έβαλα στο Google ή στην εδώ αναζήτηση και να δεις τις απαντήσεις.

Αυτό που πολλοί νέοι στο χώρο δεν αντιλαμβάνονται είναι ότι υπάρχει πολύ πληροφορία και εδώ και στο internet αλλά δεν ψάχνουν.
Όμως κανείς δεν μπαίνει στην θέση μας για να δει πόσο κουραστική είναι η διαδικασία να ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια ενώ είναι γραμμένα παντού και να έχουν και την "απαίτηση" να τους ξαναγράψουμε τα χιλιοειπωμένα για το κάθε θέμα.

Ρώτησες τι ψάρια είναι και σου έδωσα το επιστημονικό όνομα για να ψάξεις εσύ με ευκολία.
Το θεωρείς σωστότερο να κάνω εγώ την αναζήτηση, να γράψω τι βρήκα για το προφίλ των ψαριών ή για να σου δώσω τα link ;
Γιατί μόνο έτσι θα ήταν τεκμηριωμένη σωστά η απάντηση μου, όπως τα λες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-09, 00:54
Member

Προεπιλογή

Κατ αρχας ευχαριστω για τη βοηθεια σου.το Site που μου παρεθεσες το εχω υπ οψιν μου και το διαβαζω συχνα.απλα δεν ειχα διαβασει ΟΛΑ τα προφιλ των ψαριων γι αυτο ζητησα τη γνωμη καποιου πιο εμπειρου που θα γνωριζε το ψαρι.ηθελα απλα το ονομα για να ψαξω τις απαιτησεις του.
Οσον αφορα τα υπολοιπα δε σου ζητησα να μου πεις τις απαιτησεις τους, απλα με βαση τις απαιτησεις που διαβασα το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι μπορουν να μπουν με γκαππυ πχ.Το μονο αποθαρρυντικο που διαβασα ειναι οτι ειναι ανταγωνιστικα για την τροφη τους και μπορει να επιτεθουν σε μικρα αλλων ειδων πραγματα που νομιζω οτι αντιμετωπιζονται ευκολα.

υγ περιμενω απαντηση και για το προηγουμενο υγ μιας που εισαι και moderator

Συγνωμη αν σε κουρασα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-09, 00:41
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής

Περιοχή: Κολωνός
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitris vas Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχεις δικιο προφανως αν ειναι επιθετικα ειναι προβλημα απλα το οχι που μου εγραφε ο φιλος στην αρχη νομιζα οτι ειναι για τις συνθηκες και δεν καταλαβαινα γιατι.πιστευω οτι ειναι καλυτερα οταν απαντας σε καποιον να προσπαθεις να εισαι σαφης και οχι να τον παιρνεις απ τα μουτρα χωρις να εξηγεις τι εννοεις.
ΥΓ τα ψαρια στο Link ειναι απαραδεκτο προιον καταδικαστεων πειραματων.τα εχω δει ομως στα πετ σοπ που προτεινετε στο forum ως αξιοπιστα...
Το θεμα ειναι οτι οσο υπαρχουν ανθρωποι που τα αγοραζουν ... θα τα "φτιαχνουν" οι εμποροι!! Δεν αντιπροσωπευω το φορουμ αλλα π.χ. στον Μανθο δε θα δεις ολα αυτα τα τερατα (starfish) και μπραβο του!!
Εχει δικιο ο Χαλβας .. δε σε πηρε απο τα μουτρα ... σου απαντησε 3 οχι στους συνδιασμους που προτεινες! Μην αρπαζεσαι ...

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές