|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεννήσαμε!!!!
![]() Παρατηρώντας τα μούλτι μου είδα περίεργη συμπεριφορά και πηγαίνοντας πιο κοντά είδα μωράκια να τριγυρνάνε μέσα στη λακκούβα που σκάψανε! Είναι η πρώτη τους γέννα και φαντάζομαι δεν θα καταφέρουν να τα μεγαλώσουν. Αύριο θα πάω να πάρω babyfood μπας και σώσουμε κανένα. Φώτο δεν κατάφερα να τα βγάλω ακόμα. Άντε να δούμε....
|
||||
|
||||
![]() ![]() Μια χαρά θα τα μεγαλώσουν.Πάρε και φτιάξε αρτέμια. (και έλα να τα πούμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω αεραντλία δεν έχω τίποτα για αρτέμια, μάλλον για έτοιμη τροφή θα πάω...
|
||||
|
||||
![]()
Έλα να σου δώσω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Άλεξ, μακάρι να επιβιώσουν, έστω και λίγα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν! Αν θέλεις να περάσεις αύριο από άνω πόλη να σου δανείσω όλο το diy σύστημα (αεραντλία, λάστιχα, μπουκάλι, αλάτι, αυγά) μέχρι να φτιάξεις δικό σου, στείλε πμ.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις προσφορές παιδια, να στε καλά.
Άντε και στα δικά σας! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Ασπόνδυλος Κινέζος του Αλέξανδρου | Alex_Salonica | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 15 | 09-12-11 01:40 |
Τανγκανίκα - Μαλάουι; | persival | Malawi | 137 | 15-04-10 19:06 |
Nέο ενυδρείο Τανγκανίκα ;; | george | Tanganyika | 25 | 03-11-09 13:40 |
Από κοινωνικό σε Τανγκανίκα | Alex_Salonica | Tanganyika | 14 | 15-10-09 22:21 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |