|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χτες μου έδωσε ο Mimis μια αρσενική (έτσι πίστευα γιατί δε ξέρω και πολλά από γαρίδες). Είχα κάποια ερωτηματικά που λύθηκαν γρήγορα.
Λοιπόν πέντε λεπτά αφότου την άφησα ελεύθερη στο ενυδρείο μου τη βρήκα μάλλον να "συνουσιάζεται" με τη καφέ πάνω σε φύλλο ανούμπιας..... Αυτό θα πει σωστή προσαρμογή..... Προσπάθησα να βγάλω φωτογραφία το στιγμιότυπο αλλά ήταν αδύνατη η εστίαση λόγω της πυκνής βλάστησης. Μια ήταν από κάτω μετά στο πλάι και στο τέλος από πάνω. Όλο το κάμα σούτρα σε 5 λεπτά.... Ο μάγκας θα έχει χαρέμι. Ερώτηση: πόσο κρατά η κυοφορία στις γαρίδες; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα: Μπορώ να βάλω red cherry σε αυτό το ενυδρείο; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 38 | 20-10-10 15:26 |