|
|
||||
|
||||
![]()
κιταξτε ...εχω παιδευτει αρκετα..αυτους τους 2 μηνες που εχω στησει το ενυδρειο.αλλα μπορω να πω οτι το χαιρομαι...το προβλημα ειναι πως ξεκινησα στραβα με την ψαροσυνθεση και καταντησα να γυρναω-χαριζω τα ψαρια με σκοπο να βαλλω καταλληλοτερα...(δαπανη)υπαρχει κατι που μπορο να φτιαξω με τα ηδη υπαρχοντα ψαρια χωρις να τα βγαλω ολα και φυσικα χωρις να το ξεστησω ολο???(μεσα στις γιορτες μαζι με την αλλαγη θα αγοραστει και 25λιτρο γεννηστρα-καραντινα-νοσοκομειο)
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αλλη μια διευκρυνιση....στο καινουργιο ενυδρειο που θα παρω καποια στιγμη...αφου στρωσω το φιλτρο,θα μπορεσω να βαλω φυτα απο το παλίο ετσι...καποια ριζα-κλαδεμα...εκει μαλλον θα μπουν ι 2 ξιφοφοροι μαζι με αλλω ενα θθυλυκο(1αρσ+2υλ)...χαρεμακι οπου τα μικρα μαλλον θα χαριζονται...αφου ειναι ζευγαρι μηπς μπορειτε να προσδιορισετε καθε ποτε θα γεννανε,??/ευχαριστω εκ των προτερων
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα αυτο ειναι σχετικο.. |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας και παλι......βρισκομαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσω πως η ξιφοφορινα ειναι σχεδον ετοιμη να γεννησει...η κοιλια της εχει φουσκωσει και διακρινω κατι γκρι μαυρα στρογγυλα στην κοιλια της..το θεμα ειναι να την βαλλω στην γεννηστρα τωρα?/δεν εχω φυτα επιφανειας και δεν ξερω αν τα μικρα φαγωθουν ολα απο καποιο ψαρι....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια την ξιφοφορινα την ταιζω κανονικα τωρα,,,ετσι.>?? υγ δεν εχει γεννησει ακομα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τάϊζε κανονικά, αλλά αν είναι σε γεννήστρα, άλλαζε συχνά το νερό για να μην ανεβάσει αμμωνία ή βάλτην στην ευθεία εξαγωγής του φίλτρου.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ βαζω συχνα νερο απο πανω..και φροντιζω να ειναι κοντα στην εξαγωγη....το τριγωνακι σιγα σιγα μεγαλωνει και αλλαζει σχημα...παει να πει οτι πλησιαζει η ωρα,>?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεκρος ξιφοφορος και αγγελακια με κοκκινα ματια | captain | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 14-02-10 19:29 |
Γεννα | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-04-08 13:41 |
Γεννα sos sos sos | tsagod | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 24-02-08 12:59 |
Ξιφοφορος εγγυός; | paschalis | Ζωοτόκα | 6 | 20-03-07 11:06 |
Νεα γεννα | xaris1974 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 24-05-06 09:57 |