|
|
||||
|
||||
![]()
και πολυ γλυκο και βαρη υπνο!!!!!
οκ ευχαριστω!!!!!!! 8α μπει καπακι απο πλεξιγλας....... ποσο κενο να αφησω?????? για να κυκλοφορει ο αερας
|
||||
|
||||
![]()
τελικα εβαλα καπακι απο πλεξιγκλας...... και δεν εχω καθολου εξατμηση!!!! απιθανο δεν περιμενα να κανει τοσο πολυ δουλεια!!!!!! μιλαμε σε 10 μερες απο κει που ειχα 10 λιτρα εξατμηση τωρα αν εχω ενα λιτρο!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κανε καμια παρουσιαση να δουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το να κλεισεις ερμητικα το ενυδρείο δεν ειναι και πολύ καλό
Εμποδίζεις έτσι την αναταλλαγη μορίων οξυγόνου με το νερό... Επίσης το καλοκαίρι θα βράσσει το ενυδρείο σου. Ενα σύστημα Top off έιναι αυτό που σου λείπει.
|
||||
|
||||
![]() για πες,για πες,για πες ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα ανεβασω φωτο αργοτερα.....
λοιπων δεν ειναι ερμητικα κλειστο.... εχω αφησει κενο στα πλαγια (2 ποντους περιπου απο καθε πλευρα) και το εχω ετσι ωστε να παταει στις κοντρες και ειναι καλα απο θεμα αερισμου........... ------------------------- το καλοκαιρι φυσικα θα το εχω χωρις καπακι...... ![]()
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 24-12-09 στις 14:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σε ποσα λιτρα??? | tornos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 15-02-09 15:41 |
60 λιτρα-ποσα ψαρια? | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 10:24 |
ΠΙΡΑΝΧΑ.ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΙΤΡΑ | betta-friend | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 10 | 29-12-07 14:37 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Bettas | 16 | 27-09-07 18:55 |