|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ευκολα παρεξηγησε φίλε! Ο γραπτός λόγος θέλει περισότερη προσοχή για να γίνει απόλυτα κατανοητός.
Ο panos πρέπει να ξέρεις ότι είναι ένα πό τα άτομα που αποτελούν κόσμημα για το χόμπυ μας. Σε καμιά περίπτωση δεν θα έλαγε κάτι για να σε προσβάλει. Όταν λοιπόν λέει "πολυ αρχαριος στο θαλασσινο για να σου δωσω συμβουλες" μιλά για τον εαυτό του... Αν και εγώ τον θεωρώ άριστο γνώστη του γλυκού νερού, στο θαλασινό νερό μπηκε πολύ πρόσφατα...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
χιλια συγνωμη παιδια κ πιο πολυ σε σενα Πανο.ετσι που το εγραψες το καταλαβα διαφορετικα.κ παλι συγνωμη.σας ευχαριστω παρα πολυ ολους.ειλικρινα.παρεξηγησα....τι παιδι ειμαι γω για υιοθετηση....ενιωσα πολυ ασχημα τωρα..
|
|
|||
|
|||
![]()
απο την στιγμη που επελεξες να βαλεις ζωντανο βραχο τα οποιαδηποτε αλλα βιολογικα υλικα ειναι περιττα...
αυτο με την λογικη του στοκαρεις οπως πρεπει και οσο πρεπει... αν τωρα για ψυχολογικους λογους θες να εχεις και βιολογικα υλικα μπορεις, απλα θα κοψεις την δυναμικη του βραχου και μελλοντικα θα εχεις και αυξηση νιτρικων ![]() για εσωτερικη κυκλοφορια θα εβαζα η tunze nano, η coralia,αξιοπιστες και με καλη χαοτικη κυκλοφορια. το skimmer επειδη θα ειναι η καρδια του ενυδρειου θελει ψαξιμο και οπωσδηποτε οχι περικοπες στο χρημα ![]() τελος αραγωνιτη ζωντανο επουδενη δεν χρειαζεται να παρης, διαλεξε εναν λεπτοκοκκο νεκρο και με την διαφορα παιρνης κατι αλλο πιο χρησιμο ![]() καλη αρχη και καλη συνεχεια χωρις βιασυνες... ![]() ωπα, γραφαμε ταυτοχρονα με τον φιλο neo... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλη συνεχεια με το θαλασσινο σου... ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ είμαι 25 περ.χρόνια ![]() Γι αυτό οι αρχάριοι του θαλασινού ενυδρείου πρέπει να είναι πολύ μα πάρα πολύ προσεκτικοί. Καλή συνέχεια. ------------------------- Με πρόλαβες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 10-12-09 στις 19:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για την απαντηση πολυ ουσιαστικη.θα ακολουθησω τη συμβουλη σου.μπηκα λιγο ασχημα στο φορουμ ελπιζω να μπορεσω να το διορθωσω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | cwstas2701 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-10-09 10:48 |
Νεο θαλασσινο ενυδρειο | nikos1453 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 50 | 22-11-08 15:30 |
νεο Θαλασσινο ενυδρειο | epinephelus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 25-10-07 14:14 |
?πρωτα βηματα fish only για αρχη | GODLIGHT | Fish Only | 11 | 04-09-07 09:26 |
Θαλασσινο Ενυδρειο | EYAKI | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 29-12-05 08:46 |