|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ κάποια στιγμή το αντιμετώπισα με συχνές αλλαγές νερού. 50% κάθε δυο μέρες. Το νερό καθάρισε μέσα σε μια βδομαδα. Το κακό είναι ότι σου καταστρέφει τη ρουτίνα της λίπανσης κι αμέσως μετά από αυτό θα πρέπει να ξεκινήσεις από το 0. Το καλό είναι η συνεχής ανανέωση του νερού βοηθά φυτά και ψάρια. Ειδικά τα φυτά παίρνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία από το νερό (χρησιμοποιούσα μόνο νερό δικτύου τότε).
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά. Μόλις μέτρησα και ΝΗ3/4=0.25, οπότε προφανώς όλα αυτά συνδέονται, και η βιολογία μου δεν έχει ανακάμψει. Το ΕΙ περνάει σε 2η προτεραιότητα, και θα αρχίσω τις συχνές αλλαγές νερού μέχρι να ξαναφτιάξει το φίλτρο μου.
Σχετικό: Για την ιχθυοφόρτισή μου, όπως την περιέγραψα στο αρχικό ποστ, υπάρχει κανένα σχόλιο; Είναι μικρά τα ψαράκια (κυρίως endlers και μωρά melanotaenia praecox) αλλά είναι πολλά - καμμιά 30αριά σύνολο + τα ασπόνδυλα, οπότε δεν ξέρω μήπως έχω αρχίσει να πλησιάζω τα όρια και εκεί; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Έχω red cherry και amano...
Έκανα αλλαγή νερού, και βάζω αγγελία για μπόλι... ------------------------- Έριξα το μπόλι χτες (ευχαριστώ πολύ kotsos και chemical_mac) και τα πράγματα φαίνονται ήδη καλύτερα. Μετά 24 ώρες από την αλλαγή νερού και 12 από το μπόλι, η θολούρα δεν έχει επανέλθει - εύχομαι να ήταν το τέλος της αυτό... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 09-12-09 στις 09:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολό νερό | ΠΑΝΟΣ1234 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-11-09 19:34 |
θολό νερό | Eva31 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 10-03-09 21:54 |
Θολό Νερό | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 18-09-07 08:34 |
Θολό νερό | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 17-01-06 19:08 |
Θολό νερό | aris1390 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 03-01-04 00:29 |