|
||||
|
||||
![]()
Μετράω το νερό του ενυδρείου με το τεστάκι αυτό σύμφωνα με τις οδηγίες και μου βγαίνει μονίμως 4 ή 5. Για GH δεν έχω τεστ υγρό, αλλά και όταν τα μέτραγα όλα με στικς μου έβγαιναν έτσι χαμηλά - η ΚΗ στο 3-4 και η GH γύρω στο 7. Μιλάμε τώρα ότι με στικς μετρούσα από πέρσι τον Οκτώβρη που πρωτοέστησα το ενυδρείο και είχα πάντα αυτές τις τιμές.
Το pH δεν θέλω ν'ανέβει, είναι 7.5 που νομίζω ειναι καλό για τα guppies. Όλες οι σκληρότητες διάβασα ότι ανεβαίνουν με CaCO3 αλλά που να το βρω καθαρό αυτό...; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χάνονται cardinal στο δισκοενυδρείο | arkoujohn | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 25-05-09 07:55 |
γιατί η ανεμώνες θεωρούνται τόσο δύσκολες ? | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 12-03-07 01:13 |
Ειναι δυνατον να επεσε το PH τόσο απότομα, και τόσο πολυ? | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-06 08:28 |
Εύκολα φυτά για όλα τα ενυδρεία. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:52 |