|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
βγαλτο απο το χαλικι θα σου χαλασει.
Πιαστο με καποιο τροπο σε καμια πετρα η ξυλο. |
|
||||
|
||||
![]()
με κλωστη?/?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι αμε... το έχω κάνει αρκετές φορές στην java moss. Την βάζω σε μία πέτρα και μετά φέρνω 8-10 βόλτες την κλωστή, για να σταθεροποιηθεί. Μετά δεν υπάρχει τίποτα. Επίσης και σε άλλα φυτά που φυτεύω από κλαδέματα, τα κάνω ματσάκι (σαν μαιντανο) και τα φυτεύω μαζί. Μονο έτσι στεκονται
|
||||
|
||||
![]()
εξηγησα οτι οι ριζες ειναι μικρουλες...και ι πετρες π εχω αυτη την στιγμη στο ενυδρειο δεν μπορουν να της συγκρατησουν ..μολις δοκιμασα αλλα απετυχε....το απογευμα θα παω το εξοχικο..και θα φερω καποιες πετρες που εχω εκει απο το παλιο ενυδρειο...μεχρι τοτε το εχω αγκιστρωμενο (τζαβα) σε ενα πλαστικο φυτο...
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδες καλησπέρα,
εχω αγορασει java απο ιντερνετ και τα περιμενω απο μερα σε μερα..... αυτο με την καρύδα δεν το ειχα σκεφτεί και μου άρεσε πολύ η ιδέα.... απλά μπόρει κάποιος να μου πει ακριβως τον τρόπο? την αγοράζω. την κόβω στην μεση. ή και σε μικρότερα κομάτια ανάλογα το μέγεθος. Την καθαρίζω εντελώς? αφηνω μόνο το κέλυφος? όταν λέμε τρύπα για κρυψώνα. εννοούμε να κάνω μια-δυο καμάρες για να μπάινουν-βγαίνουν τα ψάρια? δεν χαλάει? θέλει πριν την βάλω μέσα στο ενυδρείο κάποια προεργασια? ευχαριστω πολύ εκ των προτερων..... |
|
||||
|
||||
![]()
θα χρειαστεις.
1)αλυσοπριονο,2)μασκα προστασιας,3)παγκο....χχα πλακα κανω...αφου την κοψεις οσο εσυ θες και με προσοχη..και αφου την τσακισεις (μιαμ μιαμ μιαμ ) καθαρισε την προσεχτικα μεσα εξω...μπορεις να την τριψεις εξωτερικα με ενα μικρο γυαλοχαρτο να φυγει η αγριαδα(εγω αυτο εκανα) μετα και λιγο εσωτερικα.....αφου το κανεις αυτο ανοιγεις μια τρυπα-καμαρα..οπως στην φωτο (CocoCave χτυπα το στο γοογλε) για να μπαινουν τα ψαρακια....αστην για λιγο σε ζεστο νερο...τελος δεσε την τζαβα με κλωστη επανω στην καρυδα (στην κορυφη) δεσε αυτα τα κλωναρακια που θα εχουν οι ριζες ...θα τα δεις...ελπιζω να βοηθηθσα...καλοφυτευτη |
|
|||
|
|||
![]()
εσύ τα ελεγες για πλάκα....αλλά εγώ εχω μισή ωρα με κρουστικο τρυπάνι και δεν μπορώ να την ανοίξω......το μόνο που κατάφερα ειναι δύο πληγές στο χέρι μου.....
ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ??? υπάρχει τρόπος ή μονο κόπος??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|