|
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχει ανάγκη, ούτε σε μια ώρα πεθαίνει η βιολογία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα πάντως παιδιά μια χαρά δουλεύουν τα τεστ της sera. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με μιση και μια ωρα η βιολογια δεν παθαινει τιποτα.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πεθαινει η βιολογια σε τοσο λιγο διαστημα...Εγω την ειχα εξω πιο πολυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα
Μολης ειδα και εγω οτι το νερο ηταν πιο κατω απο το κανονικο και τα λεγομενα <<μακαρονι>>με το ζορι ακουμπουσαν σε νερο,εβαλα νερο βρυσης και μετα ερηξα αντιχλοριο.Τα ψαρακια ειναι λιγο ακινητα.φωβαμε μιπως τα<<μακαρονακια>> εχουνε πεθαινει.τι να κανω; |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά δεν είναι καλό να περνάει νερό βρύσης από το βιολογικό υλικό σου και _μετά_ να ρίχνεις το αντιχλώριο, γιατί η επαφή με το χλώριο που έχει, έστω και για λίγο επηρρεάζει αρνητικά τα βακτηρίδια.
Σε αυτή τη φάση εγώ θα έκανα απλά μετρήσεις ΝΗ3, ΝΟ2, και αυτές θα σου πουν αν συμβαίνει κάτι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια σε κυκλοφορητή νερού – φίλτρο νερού | POURITANOS | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 155 | 11-05-09 22:20 |
Alternanthera Lilacina εκτός νερού | chrisx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 02-09-08 21:10 |
Πλάσματα (!) γλυκού νερού (εκτός ψάρια) | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-05-08 11:41 |
Τι γίνεται με τις ασθένειες εκτός νερού; Έχουν παρατηρηθεί μικρόβια σε ανθρώπους; | batman_gardiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 22-03-08 20:40 |
Sos-βοηθεια! Φίλτρο εκτός λειτουργίας | dimitris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-08-05 20:08 |