|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Άλεξ, αλλά νομίζω μια χαρά συνδυάζονται και γεννούν, ακόμη και στο ίδιο ενυδρείο (μου τό λεγες και δεν το πίστευα).
Τώρα όσο για τον Πάνο, τσάμπα τον ψήνεις, αυτός δεν καταφέρνει ν' αναπαράγει ξιφοφόρους, που να τα καταφέρει με τις κιχλίδες... ![]() Αφού να φανταστείς έρχεται και μου παίρνει μωρά ξιφοφόρους και μπλακ μόλλυ, για να τα παρουσιάσει για δική του αναπαραγωγή... ![]() Μέχρι δε να χωνέψει ότι οι κιχλίδες του είναι και οι 2 αρσενικές και να πάει να πάρει καμιά θηλυκιά, τα μούλτι σου θα έχουν εγγονάκια. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Ασπόνδυλος Κινέζος του Αλέξανδρου | Alex_Salonica | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 15 | 09-12-11 01:40 |
Τανγκανίκα - Μαλάουι; | persival | Malawi | 137 | 15-04-10 19:06 |
Nέο ενυδρείο Τανγκανίκα ;; | george | Tanganyika | 25 | 03-11-09 13:40 |
Από κοινωνικό σε Τανγκανίκα | Alex_Salonica | Tanganyika | 14 | 15-10-09 22:21 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |