|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ο βυθος απο τις φωτογραφιες ειναι ιδιος με των δικων μου...οσο για τα γκουραμι ξαναλεω πως αυριο κιολας θα παρω και αλλο θυληκο...παντως ευχαριστο...
|
|
||||
|
||||
![]()
είπα κάτι για ίδιο η διαφορετικό ???????
είπα στρωμένο βυθό
|
||||
|
||||
![]()
α τωρα καταλαβα ,...εννοεις στρωμενο το χαλικι οριζοντια και οχι ανομοιομορφα ...οκ α προσπαθησω,...υγ αλλη μια φωτο του ζεμπρα
|
|
||||
|
||||
![]()
εννοώ το ενυδρείο να τρέχει κανένα 4 μηνώ να έχει στρώσει και ο βυθός
|
||||
|
||||
![]()
ααα....οκ ....ευχαριστω για τις πολυ χρησιμες συμβουλες...δεν πιστευω ομως να εχω προβληματα...??με τα κορυ..θανατους εννοω...
|
|
||||
|
||||
![]()
μερικες φωτογραφιες με τις πετρες που εισηλθαν σημερα στο ενυδρειο (1 moonstone,1 απλη πετρα,1 brown lava stone) τα ψαρακια συνεχως κοβουν βολτες γυρω απο τις πετρες και παιχνιδιζουν χαρουμενα μετα3υ τους
![]() ![]() τα κοκκινα φυλλα ειναι νεαρα φυλλα ευκαλυπτου απο την εξοχικη κατοικια μου ..τα προσθετω εδω διοτι πιστευω οτι η ομορφια της φυσης δεν περιοριζεται μονο σε καποια πραγματα....δειτε . ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και μερικες ακομα φαινεται και το ζευγαρακι με τους ξιφοφορουσ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση | prospathw | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 90 | 04-01-11 22:29 |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |