|
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασε το...ΟΛΟ :
http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ θα τα διαβασω!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό θα είναι να το ξεπλύνεις πολύ καλά με καθαρό νερό, για σιγουριά μπορείς να το γεμίσεις και να βάλεις διπλή δόση αντιχλώριο και έναν κυκλοφοριτή να "γυρίζει" το νερό για μερικές ώρες.
Μετά πετάς όλο το νερό και το ενυδρείο σου είναι έτοιμο για χρήση με φρέσκο νερό, αντιχλώριο κλπ.
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!!
![]() φιλε μου οι ερωτησεις ενος αρχαριου θελουν απαντησεις που γεμιζουν ολοκληρη εγκυκλοπαιδεια! ξεκινωντας με τα λινκ που σου δωσανε τα παιδια θα μπορεσουμε να μιλησουμε την ιδια "γλωσσα"..για να καταλαβαινομαστε λοιπον..αρκετο διαβασμα πριν κανεις οτιδηποτε. καλη επιτυχια και εδω ειμαστε! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα! εχω αρχισει να διαβαζω αυτα που μου εχετε πει αλλα ως ανυπομονα οντα που ειμαστε εμεις οι ανθρωποι θελω να μου λεισετε μια απορια που μου δημιουργηθηκε σημερα. πηγα σε ενα μαγαζι με ενυδρεια και μου ειπαν οτι ακομα και σε 80 λιτρα ενυδρειο μπορω να βαλω κιχλιδες..ισχυει? και αν ναι ειναι επιθετικα προς τα πραγματικα φυτα?? περιμενω απαντηση οσο θα διαβαζω αυτα που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ για την ωρα...!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ξερεις τι θα πει κιχλιδες??
ειναι μια ολοκληρη οικογενεια ψαριων που περιλαμβανει αναριθμητα ειδη. υπαρχουν καποια που δε χωρανε ουτε σε 400 λιτρα....αλλα και μικρες κιχλιδες που ζουνε ανετα στα 80. οποτε.....σε ποια κιχλιδα αναφερεσαι?? υ.γ. το ιδιο ισχυει και για τη συμπεριφορα. αλλες κιχλιδες δε τα πειραζουν και αλλες τα κατακρεουργουν.
|
|||
|
|||
![]()
Ναι πανω κατω ξερω οτι υπαρχουν πολλα ειδη!θα μπορουσατε να μου πειτε τι ειδη κιχλιδων θα μπορουσα να βαλω στο 80λτ. ενυδρειο μου?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100λιτρτα ενος πρωταρη. | HERBI | Φωτογραφίες μελών | 2 | 21-06-08 09:37 |