|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι οντως ζευγαρι απλα προσπαθησε να τους δωσεις μια πιο σκοτεινη φωλια για γινει το ντελαβερη..... για παραδειγμα βαλε καμια καρυδα μιση μεσα
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου μου φαινεται και λιγο παραφουσκωμενο γαι φυσιολογικο το θυλικο οποτε μαλλον ειναι εγκυος..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και σε μενα μου φαίνεται πολυ χοντρη... οποτε μαλλον να περιμενω γέννα...
![]() ![]() ![]() και κατι ακόμα... πριν που ρώτησα οτι μηπως φταίει που ο αρσενικος ειναι ακομα "μικρος" δεν πήρα απάντηση απο κανεναν... οποτε μαλλον δεν φταίει αυτο...??? |
|
|||
|
|||
![]()
Η θηλυκια σου ειναι ετοιμη και ο αρσενικος ειναι μια χαρα στο μεγεθος. Οι καυγαδες ηταν μαλλον ερωτικα παιχνιδια, οποτε περιμενε λιγο ακομα και θα σου κανουν μια ευχαριστη εκπληξη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλα ανυσηχώ γιατι δεν εχουν σταματήσει καθόλου το κυνηγητό και η θηλυκιά είναι έγκυος απο άλλο αρσενικο... (άν είναι...) δεν μπορει να ειναι απο τον δικό μου γιατι εχει 5-6 μερες μέσα η θηλυκιά... δεν θα έχουν πρόβλημα τα μικρα??? μήπως γίνουν μεζές??? |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψάρια δεν μενουν εγκυος οπως συμβαινει στα θηλαστικα.
Απλα ολα τα ενηλικα θηλυκα ψαρια έχουν παντα αυγά (μη γονιμοποιημενα) μεσα στο σωμα τους. Λεμε οτι μια θηλυκια ειναι "ετοιμη" οταν αρχισει να φουσκωνει η κοιλια της (συμβαινει οταν εχει βρει καποιο αρσενικο) και ειναι ετοιμη για αναπαραγωγη μαζι του (αυτο συμβαινει στην περιπτωση των δικων σου ψαριων). Στην αναπαραγωγη, αυτη εναποθετει τα αυγα της (το καθε ειδος προτιμαει διαφορετικα σημεια), τα κριμπενσις το κανουν μεσα σε μια σπηλια, οπου στη συνεχεια ο αρσενικος τα γονιμοποιει. |
|
||||
|
||||
![]()
thanks φίλε μου...
οπότε να περιμένω οτι όπου νά΄ναι θα τα βρούνε και θα εχω μικρα??? και να μην ανυσηχώ για τους τσακωμούς???? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kribensis | Apollwnas | Malawi | 17 | 13-05-08 00:39 |
Rio 125 με Kribensis! | strinzis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 16 | 25-03-08 02:35 |
Kribensis. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 38 | 09-06-06 08:14 |