|
|
||||
|
||||
![]()
αυριο θα αγορασω και τα αλλα τεστ....μπορειτενα μου πειτε κατι...σκεφτομαι να κανω μερικα απο τα τετρα μου ομαδες των 4ρων ψαριων......υπαρχει προβλημα ...εχω μαθει οτι πρεπει να ειναι πανω απο 6...??
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε ενα κοπαδι καλυτερα δωσε τα αλλα αμα βαλεις νεον τωρα απο το στρες δε θα προλαβουν να κοπαδιασουν θα τα φανε τα σκαλαρια
|
||||
|
||||
![]()
φωτογραφιες απο δαφνιες
http://images.google.gr/images?q=dap...N&hl=el&tab=wi μια απλη αναζητηση στο γουγλι και θα το εβγαζε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
harri για τα νεον γνωριζω ηδη...μαλλον θα βαλλω καποια αγγελια για τα τετρα μ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι ολα..εχω 2νεον 3 μπλακ 2 εριθροζονους 2 λεμον και 2 αρλεκιν...για αυτο λεω...θα δωσω και θα κρατησω 2 ομαδες.....οπως ειπατε....δηλαδη δν κανουν τα ημερα γκουραμια για 125 λιτρα....τι θα προτεινες....να συμβιωνει παντα με σκαλαρια και καποια τετρα-αρλεκιν...??/γατοψαρα ισως??(corydoras??)
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό είναι ανάλογο
τα λίτρα σου είναι λίγα για σκαλάρια και γκουράμι εγώ θα πρότεινα να βάλεις δυο κοπάδια και λίγα γατόψαρα cory αν έχεις άμμο για υπόστρωμα
|
||||
|
||||
![]()
εχω πολυ λεπτο χαλικακι....απο φυτα τωρα...θελω να βαλω μειωμενων απαιτησεων...διαβασα σε ενα υπομνημα για καποια αλλα στο πετ σοπ μ τα αντεστρεψαν και μ ελεγαν οτι θελουν υποστρωμα...πχ(vallisneria,spathyfylla)και αλλα τετοια ..τελικα τι γινεται μονο anubias θα βαλλω???μονο αυτα απο ψαρια....???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ευρεση αυγων αρτεμιας | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-08-06 08:23 |
αυγα αρτεμιας ? | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-01-06 16:20 |