|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω...
Δεν θελω να το επιστρεψω τωρα...Δεν γινεται να τα καταφερουμε με τα 30λ?Παραθετω φωτο της μιράνας (ναι, ανακαλυψα οτι μαλλον ειναι αρσενικο ΑΛΛΑ δεν πειραζει :P ) και του ενυδρειου μου...Τον θερμοστατη τον εχω στους 25..εχω κανει τα τεστ του νερου μ και αυτος μ ειπε οτι χρειαζεται ν βαλω ξυλο μονο,οπως και εβαλα ενα κομματι...Ο τυπος παιδια δεν ειναι πετσοπας που βλεπω να επαναλαμβανετε...Ειναι ψαρας :P πως να το πω.Εχει χρονια μαγαζι με ενυδρεια κ ψαρια ΜΟΝΟ...Επισης, οσο αναφορα το φαι του μου ειπε να του βαζω αυτο που ετρωγε κ ο μονομαχος (κατι χρωματιστα φιλαρακια/νιφαδες) και σε καμια βδομαδα ν του παρω μπιλακια γιατι δεν θα χορταινει... Πραγματικα το μετανιωσα, μακαρι ν ειχα μεινει με τον μονομαχο μου που ηταν μια χαρα, αλλα που ν ηξερα κ εγω... Παντως η μιρανα η κακιασμενη ειναι υπερκινητικη... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να τη (τον) χαίρεσαι, κούκλος είναι...
Όσο είναι μικρή (ή μικρός) θα τα καταφέρεις και στα 30 λίτρα με συχνές αλλαγές νερού... αλλά σύντομα θα πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα ένα λίγο μεγαλύτερο ενυδρείο, αξίζει τον κόπο και θα αποζημειωθείς με το παραπάνω όταν θα τη (τον) βλέπεις να περνάει καλά!
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε και το ναυάγιο.
Τρώει χώρο |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Επισης, παρατηρησα οτι εχει μια μανια με τ πετραδακια...Τα σηκωνει,τα ρουφαει και τα φτυνει..Τα εχει καθαρισει ολα νομιζω...Και τωρα παρατηρησα οτι πηγαινει στην επιφανεια κ βγαζει μπουρμπουλιθρες.. Και ξεχασα να αναφερω οτι αυτο το ****φιλτρο μ εχει βγαλει προβληματα.Στην αρχη εβγαζε μαυρη σκονη :S, μετα του περασε... Και τωρα εχει σταματησει να βγαζει οξυγονο,αλλα φαινεται ν δουλευει κανονικα..Αυτο εγινε αφου το εβγαλα απτην πριζα και το ξαναεβαλα κ μου το χει ξανακανει, αλλα εφτιαξε μονο του.Δοκιμασα ν φυσιξω το σωληνακι κ δεν φαινεται ν εχει καποιο προμπ... Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι εσωτερικό τότε είναι κάτι που συμβαίνει.. είχα παρόμοιο πρόβλημα πριν κάτι εβδομάδες με ένα μικρό εσωτερικό που είχα ...
Γενικά αποσυναρμολόγισε το στα μέρη του και καθάρισε καλά την προπέλα και τον ρότορα που δίνει κίνηση σε αυτήν... καμιά φορά πιάνουν βρωμιές και μειώνεται η ένταση.... όσο για τις μπορμπουλίθρες γενικά όσο πιο κοντά είναι το φίλτρο στην επιφάνεια του νερού αλλά παραμένει κάτω απο αυτή τόσο περισσότερες βγάζει... γενικότερα με τον καιρό τα εσωτερικά μπορούν να παρουσιάσουν αυτό το φαινόμενο... δυστυχώς στο παρελθόν ( στην εποχή των ψαροσούπων μου στα μαθητικά χρόνια το είχα πάθει με δύο φίλτρα αυτό μέχρι που κάποια στιγμή σταμάτησαν εντελώς...) Τι μάρκα είναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Hailea ειναι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωμη μου,στα 30 λιτρα μια χαρα ειναι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχοι | Enas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-05-08 19:11 |
ick σε μονομαχο | giannio1976 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 27-04-08 18:58 |
ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΜΟΥ!!!SOS!!! | mariah | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 27-05-07 16:15 |
Μονομαχινα! | epistimon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 27-05-06 17:56 |
3 μονομαχοι σε 1 | melitropos | Bettas | 1 | 18-09-05 23:33 |