|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο, μπράβο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο εγω που το ειδα απο κοντα....ακομα να πιστεψω πως ειναι αυτο που βλεπω τωρα στις φωτο!κουκλι ειναι.....
![]() ριξε και ενα update! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α, γνωριζόσαστε ε? Πρόσεχε Κώστα μη σε κολλήσει καμμιά δισκοπάθεια
![]() Κι εσύ ρεμάλι Γιώργο, πρόσεχε μη σε κολλήσει καμμιά palludarίαση ![]() Γιώργο, επειδή όντως τα παιδιά απαιτούν θυσίες... είμαι στα βήματά σου. Πολύ το σκέφτομαι τώρα τελευταία να στήσω ένα μικρό σαν το 2κό σου ![]() Πολύ όμορφο... κουκλι! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Κραταω εσενα για πιο μετα ... το καλο πραγμα αργει να γινει ![]() Μη φοβασαι εχω χρονια δισκοπαθεια και ανοσια σε αλλες ασθενειες ![]() Ασε που με τις γεννες .. δε χωραει κατι αλλο εδω μεσα! Εδω εβλεπα τα ενυδρεια του και σκεφτομουν τι ωραιο θα ηταν με τεραστιες ριζες και αναρωτιομουν ποσα δισκακια θα χωρουσε ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η μηπως να πινουμε καφε εξω? ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |
30 λιτρα απο την αρχη | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 10-06-09 20:49 |
λιτρα | g-pavl | Δίσκοι | 14 | 12-12-08 02:52 |
10 Λιτρα | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-04-08 09:04 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |