|
|
|||
|
|||
![]()
θα υπαρχουν βανες και στης δυο καθωδους ξεχωριστα μετα το ταφ...το project δεν τελιωσε ακομα εχει πολυ δουλεια.
αλλα γι'αυτο που λες θελει να το κοιταξω ειναι ενα προβλημα,που θα διαπιστωθει με τεστ... νομιζω οτι θα δουλεψει γιατι οτι νερο ανεβει αυτο θα κατεβενει απο την υπερχηλειση του καθε σαμπ,λογικα θα μηραζεται. παντος σ'ευχαριστω αυτο δεν το ειχα σκεφτει θα κανω τεστ συντομα... ------------------------- να ρωτησω κατι off topic...ποσα λιτρα σιποραξ θελει για 600 λιτρα??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aiptek : 09-11-09 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η λύση είναι μια και προς αυτή την κατεύθυνση άρχισε να προβληματίζεσαι. τα δυο sump να λειτουργήσουν ως ένα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλη η λυση σου,σαν συγκηνονουντα δοχεια μπορει να γινει αυτο...αν καταλαβα καλα.
το ενυδρειο σκεφτομαι να τρεξει με ψαρια μετα το καλοκαιρι...εχω χρονο μπροστα μου να αλλαξω πολλα πραγματα. μου αρεσε ειλικρινα η λυση σου ![]() για το σιποραξ ποσα λιτρα να παρω??? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπάρχει κανόνας που να λέει πόσα λίτρα πρέπει να πάρεις. εξαρτάτε από το τι θα βάλεις μέσα. το μόνο σίγουρο είναι ότι όσα περισσότερα τόσο καλύτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν και δε συμφωνω με τα 2 sump , η μονη λυση να δουλεψουνε σωστα ειναι να τα βαλεις σε σειρα.Δλδ απο το 1ο sump το νερο απλα να περναει απο μεσα και στο 2ο να γινεται η επιστροφη του νερού.
|
|||
|
|||
![]()
αυτη η ιδεα μου γεννηθηκε απο το σαμπ που εχουν τα θαλασσινα οπου εχουν δυο επιστροφες απο το τανκ ειτε με ενα ντουρσο και διασταυρωνονται με ταφ,ειτε με δυο ντουρσο...και τελικα το νερο καταληγει σε ενα θαλαμο επιστροφης και σκεφτηκα αν χωριζα αυτον τον χωρο σε δυο ισα μερη και εβαζα δυο αντλειες μια σε καθε χωρισμα θα ειχα δυο σαμπ στην ουσια...
αν λειτουργη αυτο το συστημα νομιζα οτι θα λειτουργιση και σε δυο ξεχωριστα σαμπ...καπως ετσι το σκεφτηκα και μαλον ειμαι λαθος... για τα υλικα απ'οτι λετε δεν υπαρχη μπουσουλας στο ποσα λιτρα βαζουμε στα 600 λιτρα...δηλαδη με 40 λιτρα σιποραξ στο καθε σαμπ θα ειναι καλα??? |
|
||||
|
||||
![]()
και με 40 σύνολο, πιστεύω ότι είσαι καλά
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |
Ακουω γνωμες... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-12-08 15:00 |
CO2 συστημα...γνωμες! | sarevock | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 80 | 27-10-08 15:49 |
Γνωμες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-01-08 13:55 |
Γνωμες για την συνεχεια. | Isidoros | Malawi | 13 | 07-09-04 11:39 |