|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δίσκους δεν σκέφτομαι να βγάλω γιατί μετά με 4 ψάρια δεν θα θεωρείται κοπάδι, πράγμα που θεωρείται σχεδόν απαραίτητο για δίσκους. Τα λίτρα που μου λείπουν τα αντικαθιστώ με συχνές αλλαγές νερού και αργότερα υπάρχει βλέψη για μεγαλύτερο ενυδρείο.
τα ξύλα είναι redmoor wood και τα ζητάς έτσι... ![]() Πάνο, και εγώ θα προτιμούσα να είχα περισσότερα ροδόστομα αλλά είναι λίγα τα λίτρα βλέπεις ..... και αυτά που τα έχω ... πολύ είναι .. Σαν κοπάδι, θέαμα, κίνηση είναι υπέροχα ψάρια !
|
||||
|
||||
![]()
redmoor wood απο τιμες ποσο παει το μαλλι ????
|
||||
|
||||
![]()
Και από πού; Εδώ έχω φάει την πόλη να βρω... αλλά τίποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά καιρούς το aquaristik.net έχει...
Αλλά φτηνά δε τα λες ![]() http://www.aquaristic.net/index.php?...m=Red+Moorwood
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τέλος πάντων, πολύ όμορφο το δισκοενυδρείο - μπράβο και καλό μεγάλωμα στα δισκάκια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιλαμε για φοβερα ξυλα!
![]() το Red Moor κανει παντα την διαφορα..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
....τα "κοπαδια" καλα ειναι αλλα σε αναλογο χωρο,αλλωστε αμα σου προκυψει ζευγαρι τοτε το κοπαδι παυει να υπαρχει... ![]() και κατι ακομη το 240 ειναι "κοντο" για δισκοενυδρειο ,αντε σιγα-σιγα πανε σε κατι πιο ψηλο και ογκωδες
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ιωσά ξεκίνα για μια εβδομάδα μόνο σπιρουλίνα και μετά μας λες αν είναι καλύτερα τα ψάρια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Discus Tank | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 31 | 17-02-08 07:12 |
Φυτεμένο Discus | skippergr | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 14-11-07 15:14 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |
discus with???? | Peter | Δίσκοι | 16 | 15-12-03 23:59 |
Discus pH | czotalis | Δίσκοι | 2 | 06-07-03 22:20 |