|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() .....μεν αλλά προσοχή εάν έχεις μέσα κερατόφυλλο (έχω κάψει μπόλικο από δαύτο) και γαρίδες....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μόνο η egeria densa λιώνει. |
|
||||
|
||||
![]()
Η densa μου ήταν μια χαρά! Και οι γαρίδες καλά είναι εάν δεν το παρακάνεις! Αλλά έχω ξεπαστρέψει δύο φορτηγά κερατόφυλλο με το excel!
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη σε ενα 60 λιτρο ποση ειναι η ποσότητα που πρεπει να βαλουμε ωστε να μην παθουν τιποτα και οι γαριδες?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη μου το προτεινεται για να δω πιο καλη αναπτυξη απο τα φυτα μου απο το να βαλω μπουκαλα μιας και εχω ευκολα φυτα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικά πες μας τι φυτά έχεις σκοπό να βάλεις και μετά ανάλογα παίζεις με το φως και μπουκάλα ή excel
|
|
||||
|
||||
![]()
απο φυτα εχω μια ανουμπια μεσαια μια ανουμπια ψιλη μια hygrofilla polysperma μια cryptocoryne wendtii brown τεσσερις cryptocoryne parva μια ludwigia repens μια valisneria americana και java moss και τρεις ανουμπιες νανα.το φως ειναι 36 watt με ανακλαστηρες σε 85 καθαρα λιτρα.θελω απλα να κανω το ενυδρειο ζουγκλα με πολλα ευκολα φυτα και για αυτο λεω μηπως με βοηθησει το σκευασμα αυτο.λοιπον?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Seachem flurish vs Seachem trace | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 28-02-09 02:26 |
Excel | Ryu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 13-02-08 01:36 |
EXCEL | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-11-07 13:41 |
seachem flourish excel | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 24-10-07 17:01 |